سلام گلم . الهی بمیرم واست می دونم دقیقا چی می گی و چی کشیدی تو این مدت . نمی دونم فدات شم چرا مردا انقد گاهی بی اهمیت می شن . منم یکی رو می شناسم که روز زن دقیقا همین کارو با نامزدش کرد . بهش تبریک نگفت . سخته خیلی سخته فدات شم .
اما عزیزم باید تا می تونی باهاش حرف بزنی هر چی رو که دوست داری بهش بگو ازش بخواه بگو دوست دارم به این چیزا اهمیت بدی دوست دارم برات مهم باشه . می دونی تو این لحظه هزاریم اگه برای زن کادوی گرون قیمت هم بگیرن ولی به زبون یه تبریک خشک و خالی هم نگن فایده ای نداره اصلا اون هدیه به چشم نمی یاد گاهی آدم فکر می کنه زوری و از روی اجبار گرفته . ولی من باید خدارو شکر کنم که همسرم به این چیزا خیلی اهمیت می ده خیلی . عشق و علاقش رو به زبون می یاره . این خیلی مهمه . اما گلم نگران نباش بازم ازش بخواه براش کتابهایی که در این رابطه گفتن رو بخر و بده بخونه .
ولی یه پیشنهاد واست دارم . چند روز دیگه روز مرده . سخته ولی سعی کن این رفتارش رو برای خودش تکرار کنی . یعنی اهمیت به روز مرد نده . برای پدرت و پدر شوهرت هدیه بخر بهشون تبریک بگو ولی به همسرت نه . می دونم سخته مخصوصا برای ما زنها اما ازت خواهش می کنم این کارو بکن بذار خودش با چشم و دلش ببینه این کار چقد بدو زشت بوده .
امیدوارم همیشه تو مراحل زندگیت موفق باشی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)