سلام
چند بار اومدم تو این تاپیک ولی دست و دلم نرفت که ثبت نام کنم.. علیرغم مشکلات و گرفتاریهای زیادی که توی زندگیم دارم .. تا اینکه امشب که اومدم و لیست خانم صبوری رو دیدم ، و این حرکت زیبا و خدا پسندانشون رو دیدم که دو بار اسمشون تو لیست بود که یک شب که برای خودشون هست از دوستان خواستند برای فرد دیگه ای دعا کنند و یک شب هم به نیابت از یکی از دوستان دعا میخونن... الاعمال بالنیات... خانم صبوری شما برنده این جمع هستید ، هم بخاطر همتی که کردید و این دوستان رو گرد هم اوردید هم بخاطر این حرکت زیبای از خودگذشتگی که انجام دادید... توی این جمع 50 نفره یک دل پاک باشه به فضل خدا کفایته برای حاجتروایی همه دوستان..
اگر اشکال نداره گرچه دیر شده ولی من رو هم یک گوشه لیست خودتون داشته باشید ولی اضافه لازم نیست بکنید ، من رو هم بزارید توی رزورها... اگه خدا قبول کنه و از نظر قوانین اشکال نداشته باشه ،شب در میون یک شب زیارت عاشورا میخونم و یک شب هم به نیابت از دوستان زیارتنامه حضرت رضا (ع) رو میخونم . لطفا اسم من رو اضافه نکنید منم تو این جمع شرکت میکنم بخاطر لذت بردن از دعا و هم اینکه شاید شاید شاید ، گره ای از کار کسی در این جمع باز شد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)