سلام من به جواب رسیدم
ببینین من نمی دونم منظور شما از تلاش چی هست اما من زمانی که عاشق شدم سنم کوچیک بود رفتم سمت دعا و از خدا خواستم محبت من رو تو دل این دختره بندازه و یه زمینه ای برام فراهم کنه که بهش برسم دلم میخواست خدا کاری کنه که دختره بدونه چقدر برای رسیدن بهش دعا کردم و چقدر از صمیم قلبم دوسش دارم چون خودم نمی تونستم این کارا رو انجام بدم هر وقت میخواستم اقدامی کنم تمام تن و بدنم میلرزید چون بد جور عاشق شده بودم من ادم بد و هرزه ای نبودم فقط ندونسته عاشق شده بودم از خدا میخواستم یه کاری کنه که من بتونم تمام حرفام رو به دختره بگم تا بتونه من رو بهتر بشناسه چون دختره فکر میکرد من یه ادم بد و هرزه ام در صورتی که این طوری نبود من فقط یه جورایی بد اورده بودم دختره رفت و با یکی دیگه ازدواج کرد بعدش از خدا خواستم لطف کنه و یه دختره دیگه رو سر راهم قرار بده تا باهاش اشنا شم و بعد ازدواج کنم من دوست داشتم دختر مورد علاقه ام رو خودم پیدا کنم دوست داشتم عاشقی کنم ولی بازم خدا قبول نکرد چون نمی تونست این کار رو انجام بده الانم برای همیشه دعا و توسل به معصومین رو ترک میکنم چون نمی تونن کاری برا ادم انجام بدن و دلیلی نداره که خودم رو جلوی اینا اینقدر کوچیک کنم،اگه من می تونستم یه کاری رو انجام بدم دیگه چرا باید دعا کنم خودم میرم دنبالش و بعد به دستش میارم دیگه نیاز نیست وقت بذارم و صد بار دعای مقاتل ابن سلیمان رو بخونم و یا ده هزار تا صلوات بفرستم و دعای توسل بخونم
من هزینه یه سفر به مشهد رو گردن گرفتم و یکی رو برای زیارت فرستادم پیش امام رضا و ازش خواستم به امام رضا بگه یه جوونی هست که مشکل عاطفی داره و شکست عشقی خورده و دوست داره دختر مورد علاقه اش رو خودش پیدا کنه و الان هم من رو فرستاده تا پیش شما بیام تا شما بتونین کاری بکنین چون این پسره وقتی دختر مورد علاقه قبلیش رو میبینه بهم میریزه و نمی تونه زندگی کنه یه لطفی بکن و یه دختری که هم اندازه لیاقت اون هست رو سر راهش قرار بده تا اروم شه و بره پی زندگیش، من گفتم به امام رضا بگو این پسره اهل دوست دختر بازی و این حرفا نیست نمی تونه بره جلوی مدرسه دخترانه و به دخترا شماره بده اون صبح از خونه خارج میشه میره سرکار شب هم میاد خونه تو محیط کارش یا یه جایی که مصلحت میدونین یکی رو سر راهش قرار بدین
بهش گفتم بگه این پسره دوست داره عاشقی کنه دوست داره خودش دختر مورد علاقه اش رو پیدا کنه دست خودش نیست نمیخواد کسی بهش کسی رو معرفی کنه و بعد برن خواستگاری و تموم
اما نشد که نشد
ما هم نخواستیم. برای شما که فرقی نمیکنه چه من بیام سمت خدا و چه نیام چه ادم خوبی باشم و چه بد برای خدا اصلا فرقی نداره ، پس چرا خودم رو خسته کنم شما برای خواسته کوچیک و ناچیز من هزار تا شرط و شوروط گذاشتین در صورتی که با یه اشاره کوچیک می تونستین دل یه جوون رو شاد کنین
ما رفتیم
ممنون