سلام دوستان خوبین ؟
خوشین ؟
سلامتین؟
امیدوارم حال همتون خوب باشه!
صبوری جان گفتن ، برای من 11اهم دعا کردین ! اومدم تشکر کنم !
خیلی خیلی ممنونم که بفکرم بودین
ممنونم از همه که برام دعا کردن
ممنونم از هرکی که نکرداشکالی نداره حتما وقت نداشتین بجاش من براتون دعا کردم
منم شب اروزوها رفتم حرم امام رضا برای همتوووونننن زیارت عاشورا خوندم اسم کسایی که یادم بود و آوردم اونایی هم که نبود کلی گفتم برای همه همدردیای عزیز
برای همشون اول دعای سلامتی دوم دعای عاقبت بخیری دارم
به امام رضا گفتم خودتون میدونین من حافظه ام زیاد خوب نیس من منظورم همهه یییی اعضا و مهمان های همدردیه.
برای خانومای کناریمم دعا کردم میشه شما هم دعا کنین. (دوخانوم بودن یکیشون جوون بود یکیشون سنی ازشون گذشته بود میان سال بودن بدجور گریه میکردن ، فکر کنم غم بزرگی دارن بچه ها و دوستان و همدردی ها میشه براشون دعا کنین که انشالله مشکلشون زودتر حل بشه.)
من دعای توسل روز قبلشو نخونده بودم فکر کردم ماله صبوریه به نیت صبوری خوندم . نگو روز دهم به دختر 7 اختصاص داشت
دختر 7 نگران نباشیا اتفاقا شما رو یادم بود برای ارامش روح وجسمت دعا کردم.
مصباح جان دیدم نوشتی مشکلت حل شده ولی ما که نمیدونستیم الوعده وفا! رفتم حرم برات دعا کردم.
بانو بهار 68 امیدوارم زودتر به اون ارامیش که در ارزوشین برسین و درکنار فرزند دلبندتون و شوهرتون زندگی خوبیو دوباره شروع کنین.
خانوم زندگی موفق نا امیدیتونو نبینیم . انشالله نتیجه زحمات و تلاشتتون و هرچه زودتر میبینین.
بانو شایسته 89 شما همینطور انشالله موفق باشین.
بانو شی و پاییزه عزیز و بانو بی نهایت ، میشل و شیدا و ستیلا و ریحانه و پونیو و صالحهو.......
اوهههه خیلی زیاد بودین دیگه همتونو گفتم . برای محکم کاری یه اسم کل اعضای همدردی و حتی مهمان های همدردی که اسمشونم نمیدونم هم آوردم که دیگه مطمعن باشم دعا کردم.![]()

اشکالی نداره حتما وقت نداشتین بجاش من براتون دعا کردم 
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)