اینرا بدان که به او بیشتر از تو سخت میگذره . محیط کار خوابیدن راحت نیست .
نگران اینکه با این حرف که بگی اگر تو مرا نخواهی من تحمیل نمیکنم نباش چون در پی اون میگی چون جدایی را دوست نداری اقدامی نمی کنی . مگر نمی گویی او منتظر است توافقی جدا شوید شما هم که ضمن ابراز عشق و علاقه ، ضمن ابراز عدم وابستگی ف ضمن ابراز اینکه خود را به او تحمیل نمی نمی کنی ، بطور ضمنی هم می گویی که در مسیر طلاق توافقی قدمی بر نمی داری و اگر می خواهد جدا شود باید خودش برود دادگاه و دادخواست طلاق بدهد و .... در این صورت هم باید حق و حقوقت را بدهد بدون اینکه تو مطالبه کرده باشی چون اقدام کننده برای جدایی ایشان است موظف به دادن حق و حقوق شما هست . بنا براین نشون بده که بخاطر علاقه به او وزندگیت نمی خواهی تسهیل گر جدایی باشی و لذا شما اقدامی نمی کنی و این یعنی انتظار توافق برای جدایی بیهوده است اما اینرا با ظرافت و عاطفی بیان کرده ای وقتی می گویی من خودمو بهت تحمیل نمی کنم آزادی اما نمی تونم قدمی برای جدایی بردارم .
لذا نگران نباش و اینگونه که گفتم عمل کن . از بالهای صداقت بپرس ، به او شدید تر از این را گفتم که بگوید و یادمه بالهای صداقت می گفت نمی توانم و مثل شما می ترسید و گریه می کرد اما ...... از خودش بپرس که چی شد و چی گفت

علاقه مندی ها (Bookmarks)