به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    سلام
    اصلا چه دلیلی داشت صیغه بخونید!

میل و عطش جنسی ذهن شما برای رسیدن به خواسته هاش خیلی خوب کارش رو بلد بوده و به نحو احسن شما رو به پایین یک پرتگاه و دره پرت کرده بدون اینکه ذره ای احساس بد به شما دست بده

اولین زمزمه ذهنی شما بعد دیدن عکس اون دختر این بوده که تو تنهایی و آدم متدینی هستی این دختر مذهبیه و مشهده هیچ ایرادی نداره که با اون حرف بزنی و دردل کنی توکه نمیخوای گناه کنی

بعد از اوننوبت به زمزه بعدی میرسه : که بحث به مسائل عاطفی کشیده شده مدام ذهنت اینطور استدلال میکرده که تو که خیانت نمیکنی اون مثل خواهرته پس در مورد مسائل عاطفی راحت باش و اگه ابراز علاقه میکنه دلشو نشکن چه ایرادی داره اون که یه شهر دیگست

بعد از اون :وقتی سفر کرده این تفسیراتی که خودت گفتی برات تداعی شده که اون دختر این وقت شب کجا بمونه من که کاری بهش ندارم و به چشم خواهرم بهش نگاه میکنم ممکنه بیرون اتفاق ناگواری براش بی افته خونه من باشه بهتره

بعدش: حالا که خونه منه صحیح نیست من با یک زن نامحرم تنها باشم پس صیغه بخونیم که گناه نباشه کنار هم بودنمون و من که هدفی از این صیغه خوندن ندارم

مدت اندکی بعد :حالا که ما صیغه هستیم اگر ارتباط عاطفی داشته باشیم فقط در حد بغل کردن هیچ ایرادی نداره

و حالا که ما صیغه هستیم و اون دختر خیلی بهم ابراز علاقه میکنه و گناه داره بذار رابطه جنسی برقرار کنم تا دلشو نشکونم هیچ اتفاقی نمی افته و...

ذهن شما یک سقوط بزرگ رو انجام داده ولی پله به پله و مرحله به مرحله
    اگر اون دختر زمانی که مشهد بود میگفت بیا با هم ارتباط جنسی برقرار کنیم شما اصلا قبول نمیکردید و همونجا کات میکردید

یا حتی اگر وقتی خونه شما اومده بود صیغه محرمیت نمیخوندید احساس گناه شدیدی شما رو فرا میگرفت و دیگه کار به مسائل جنسی نمیکشید (یعنی اگر آدم مذهبی بودید ولی صیغه خوندن بلد نبودید)

ولی انحرافی که در ذهن شما ایجاد شده بود کار خودشو کاملا بلد بود و بطور ناخودآگاه و بدون احساس گناه تا آخرین درجه ممکن جلو رفتید

حتی صحبت کردن با زن دیگری بجز همسرتون در مورد مسائل عاطفی خودش خیانته

فکر کردید همه خیانت ها چطوری شکل میگیرن در مرحله اول همه دلشون میخواد از زندگی روزمره ای که دارن کمی جدا بشن و اولین پله این روند نزولی همین مسئله است که رابطه عاطفیتون رو با زن دیگری بجز همسرتون اشتباه ندونید

همه هم اولش دنبال صحبت های خواهر برادری هستند

و همینطوری پله به پله پایین میرید تا به ته پرتگاه میرسید

چیزی که ما نمیدونیم اینه که چرا اون دختر با این سرعت اونجا اومده و براحتی خودش رو در اختیار شما قرار داده

آیا هدفش سر کیسه کردن شماست بطوری که بخواد از شما باج بگیره؟
    یا چون بکارتش رو از دست داده میخواد با یک مرد متاهل ازدواج کنه و واقعا عاشق شما شده ؟
    یا هر چیز دیگه ای

مهم اینه که در هر حالتی که رخ بده زندگی شما در خظر خواهد بود

شما باید مسئولیت اینکاری رو که کردی بپذیری

من اگر جای شما بودم هیچ حرفی در این خصوص به همسرم نمیزدم و از خدا طلب بخشش میکردم و توبه میکردم و خیلی صریح به طرف مقابل حقیقت رو میگفتم که فقط بخاطر دلسوزی اینکار رو انجام دادم و اصلا هیچ لذتی نبردم و بهش میگفتم بخاطر اینکاری که انجام دادم بشدت در عذاب هستم و احساس گناه و خیانت میکنم و خیلی حس بدی دارم و ازش میخواستم از زندگی من بره بیرون
    و تبعات کاری که کردم رو هم میپذیرفتم
    یعنی این احتمال هست که اون دختر به همسرتون بگه و ...

شما در حال حاظر میتونید به حال دو گروه دلسوزی کنید و مسیر زندگیتون رو تغییر بدید
    یا برای همسر و بچه اتون یا برای این زن که سه روزه میشناسیدش انتخاب با خودتونه

اگر به این زن بگید که هیچ تمایلی بهش ندارید چون مدت زیادی از رابطه تون نمیگذره چندان دل طرف آزرده نمیشه
    اما به این فکر کنید که اگه همسرتون در جریان اشتباه بزرگ شما قرار بگیره چه اندوه و غم بزرگی پیدا میکنه

شما در هیچ کدوم از سلسله اشتباهاتی که انجام دادید محکم نبودید و به این مرحله رسیدید اما بازم به نظر میرسه که نمیخواهید دست از این روند بردارید و قدم های بعدی رو خواهید برداشت
    مثلا اینکه روابط بعدی رو با این زن تجربه کنید با این تفسیر که شما با هم صیغه هستید یا دلتون براش میسوزه پس بهتره همسر دومتون باشه و ازدواج موقت کنید یا آب که از سر شما گذشته و ...

و اگه همینطور از پله ها پایین برید ممکنه زن های دیگری هم پاشون به زندگی شما باز بشه

و حتی کم کم به این نتیجه برسید که از همسرتون جدا بشید و این روابط رو در سطح وسیعتری انجام بدید

موفق باشید

2. 14 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), asemaneabi222 (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), del (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), hojati (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), maryam240 (سه شنبه 13 مرداد 94), pasta (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), sara 65 (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), toojih (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), واحد (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), هم آوا (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), zendegiye movafagh (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), دختر بیخیال (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), شیدا. (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93), شایسته89 (چهارشنبه 31 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)