نوشته اصلی توسط
2ANOAN
چرا من نمیتونم هیچ مطلبی ارسال کنم؟؟
- - - Updated - - -
اینجا عجیب ترین انجمنیست که من تا حالا دیدمش
هیچ کسی اصلا من رو و شرایط من رو درک نمیکنه همیشه از هر نظری من محکوم میشم و عوض اینکه راهنمایی بشم مورد نقد قرار میگیرم
جالب اینجاست که سایت اجازه مطلب رو بهم نمیده وقتی میخوام مطلبی ارسال کنم هر روز یه اروری میده
بیشتر کاربرای سایت هم انگار با من مشکل دارن من هر پستی رو که ارسال میکنم مورد حمله قرار میگیره
- - - Updated - - -
اینجا عجیب ترین انجمنیست که من تا حالا دیدمش
هیچ کسی اصلا من رو و شرایط من رو درک نمیکنه همیشه از هر نظری من محکوم میشم و عوض اینکه راهنمایی بشم مورد نقد قرار میگیرم
جالب اینجاست که سایت اجازه مطلب رو بهم نمیده وقتی میخوام مطلبی ارسال کنم هر روز یه اروری میده
بیشتر کاربرای سایت هم انگار با من مشکل دارن من هر پستی رو که ارسال میکنم مورد حمله قرار میگیره
با سپاس از جناب فرهنگ عزیز.
تایپیک شما با اینکه کاربر معمولی هستید ولی مدیر و مشاورین سایت بیشتر از همه سرزدن و راهنمایی کردن حتی به مشترکین انجمن آزاد که خودم جزوشونم مشکلت را مطرح کنی بعد 4روز جواب میدن بعد شما دوقرت و نیمتم باقیه؟!!!! میگی کاربرا با من مشکل دارن و انجمن عجیبیه؟!!
ناراحتی میتوانی این انجمن را ترک کنی و در انجمن دیگه ای دنبال جواب بگردی این جای تشکر شماست؟
خیلی دوست داری پست بدی برو جزو مترکین سایت یا جزو انجمن آزاد.
جناب مدی رو بانو فرشته مهربان ببخشید دیگه خوش ندارم کسی بیاد اینجا بخواد سر سایت و بچه هاش غر بزنه و از موضع طلبکارانه و بالا بهشون نگاه کنه
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)