به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 فروردین 94 [ 15:52]
    سطح
    29
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    خوب چندتا سوال دیگر هم هست :

1- آیا اقدامی برای به دست اوردن آن دختر کردید ؟ به پدر و مادرتان گفتید ؟ خواستگاری رفتید ؟ اگر اقدام نکردید چرا و اگر کردید نتیجه چه شد؟
    2- آیا وقتی می خواهید دختری را انتخاب کنید ناخودآگاه شروع به مقایسه او با دختر قبلی نمی کنید ؟ آیا ملاک زیبایی برای شما شبیه بودن به معشوقه سابقتان یا داشتن نشانه ای یا رفتاری شبیه به او نیست ؟

4- آیا می توانید مکان زندگی خودتان را طوری تغییر دهید که دیگر با او روبه رو نشوید ؟
    5- آیا برای به دست آوردن چیزهای دیگر هم از روش دعا کردن استفاده می کنید یا خودتان تلاش می کنید ؟

یک خواهش هم دارم . دیگر راجع به خواست خدا و دعا و این چیزها بحث نکنید. مشکل شما این چیزها نیست.
    جواب سوالاتون
    اون زمان که عاشق بودم سنم برای ازدواج کافی نبود پس نمی تونستم اقدام کنم و وقتی موقعیتم رسید دختره نامزد شد
    نه من هیچ کسی رو با اون مقایسه نمیکنم من از اول دخترایی که چشما های زیبا داشته باشن رو دوست داشتم.ملاک زیبایی هم اصلا شبیه بودن به دختر مورد علاقه قبلیم نیست
    نه نمی تونم جایی برم که نبینمش چون من مغازه ام درست وسط بازار هست
    نه من فقط برای رسیدن به دختر مورد علاقه ام دعا کردم برای هیچ چیز دیگه ای دعا نکردم و یا اگر هم بوده برام اصلا مهم نبوده من برای رسیدن به ارزوهام خودم تلاش میکنم حتی تا حالا یه ریال هم از پدرم نگرفتم خودم کار کردم و خودم در اوردم.من تنها چیزی که تا حالا براش زیاد و بیش از حد دعا کردم دختر مورد علاقه ام بوده
    اگه خدا بیاد بهم بگه بیا این ده میلیارد پول برو حال کن من خودم قبول نمیکنم دوست دارم یواش یواش و با تلاش خودم به خواسته هام برسم اما در مورد دختر مورد علاقه ام خیلی ضعیف بودم نمی تونستم بهش برسم نمی تونستم خودم رو بهش ثابت کنم به خاطر همین به خدا پناه برده بودم خیلی دوستش داشتم البته الان نه
    من خیلی خیلی دوست داشتم همیشه سیمم به خدا وصل باشه یعنی برای رسیدن به خواسته هام زیاد تلاش کنم اما اون جاهایی که کم میارم خدا بهم کمک کنه و یا کاری کنه حسرت اون چیز به دلم نمونه.
    من از بچگی تنها بودم و این خیلی من رو اذیت میکرد من مشکلات مالی و کاری خیلی زیادی داشتم اما خودم همشون رو به تنهایی حل کردم الان اوضاع مالیم و کاریم خوبه و این حاصل دست رنج خودم هست
    در گذشته خیلی روزها میشد که من حتی غذا برای خوردن پیدا نمیکردم و خیلی شبها گرسنه میخوابیدم اما همه رو پشت سر گذاشتم و موفق شدم خودم رو جمع کنم
    من بدترین و سخت ترین شرایط زندگی رو تجربه کردم .
    اما به لحاظ عاطفی خیلی ضعیفم خصوصا در ابراز علاقه همین ضعیف بودنم باعث شد برم سمت دعا و طلب محبت کنم از خدا
    خیلی ها بهم گفتن از عارف و روحانی بگیر تا ادم معمولی که اومدن این دختره به زندگیت بی حکمت نیست اما من خودم موندم چرا اومد و چرا رفت و چرا جایگزینی به جاش دیگه نمیاد

2. 3 کاربر از پست مفید Dreams end تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 06 خرداد 93), meinoush (سه شنبه 06 خرداد 93), شیدا. (سه شنبه 06 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)