نوشته اصلی توسط
فدایی یار
پس شما نظرتون یا نهست بدون این که برم حتی ببینم دلیل اصلی چی بود بی خیال موضوع شم...(ولی یه نکته این جا میمونه که اگه اون دختر واقعا جوابش منفی بوده باشه و اصلا جدا از شرایط من از شخصیت من خوشش نیومده باشه من ده سال دیگه هم بگزره و کلی پیشرفت کنم و صاحب همه چی شم عملا در جواب اون خانم تاثیری نخواهد گذاشت و این طوری من نمیدونم بهش فکر کنم یا نه ..و ادم هستم نیمتونم بگم الان بی خیال عد دو سال دیگه باز برو هر چی قسمت بود..یا باید الان تمومش کنم یا ادامه بدم....)
از خدا میخوام برای همه ی جونا شرایط ازدواج رو فراهم کنه و به برکت خودش بهشون برکت بده...
اگر خانواده اش جواب منفی دادند که با توجه به این که جلسه اول بوده، روی شرایط عمومی شما جواب منفی دادند (شغل و سربازی و ... ) و با رفع این مشکلات، می شه دوباره اقدام کرد.
اگر خودش جواب منفی داده باشه،
ممکنه به خاطر همین شرایط باشه و مایل نباشه وارد زندگی با این شرایط بشه
ممکنه واقعا قصد ادامه تحصیل داشته باشه (ظاهرا دلیل موجهی نیست. می تونست بگه آیا با ادامه تحصیل من مشکل دارید یا نه و ....)
اون دختر با یک جلسه که چیز خاصی از شخصیت شما دستگیرش نشد،
اگر هم می خواست به خاطر برداشت کلی ای که از شما داره نظرش منفی باشه ( مثلا به دلش ننشستین، یا بعضی رفتارهاتون را توی دانشکده نمی پسنده یا ... )
موقع شماره تلفن گرفتن یا ... با یه بهانه ای رد می کرد
(اگرچه بعضی دخترخانمها ممکنه همون اول رد نکنند)
اگر بری مستقیم بپرسی به جواب خاصی نمی رسی. یک دختر عاقل و خانم (که شما توصیف کردید) می دونه که نباید قول دو سه سال بعد را به شما بده.
پس نمی گه من شما را می خوام، فقط برو کار و سربازیت را درست کن. چون شما را نمی شناسه و با شما در مورد خواستگاری صحبتی نکرده،
چطور می تونه قول بده؟ اگر بعد در جلسات شناخت متوجه شد که شما را نمی خواد چی؟
اگر هم به دل ننشسته باشید و مشکل چیز دیگه ای باشه، احتمالا نمی که که دلتون نشکنه یا اعتماد به نفستون کم نشه.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)