mis marjan عزیز خیلی خیلی از صحبتهای قشنگ و منطقیت ممنونم، ممنون که وقت گذاشتید. توی این مدت خیلی فکر کردم خیلی با خودم کلنجار رفتم که تصمیم بگیرم ادامه بدم یا جداشم... منطقم بهم میگه تفاوتهامون خیلی زیادن و مناسب هم نیستیم.... اما احساسم راضی به جدایی نمیشه میدونم اگه جدا بشم بعدا به احتمال زیاد به قول شما احساس پشیمونی میکنم.....
همیشه میگفت دوستم داره،خیلی... اما چطور میتونه 1ماه دوری من رو تحمل کنه؟؟؟...
-------
درمورد اینکه گفتید واسه جدایی اقدام نکنم بار آخر که زنگ زد و صحبت کردیم گفتم من زندگیمو دوس دارم اما با این شرایط تو واینکه یه قدم حاضر نیستی برام برداری نمیتونم ادامه بدم...آخرش مثل یه خدافظی رسمی که اون بهم گفت((باشه واست آرزوی خوشبختی میکنم ))خدافظی کردیم............!!!! ولی میدونم به کسی چیزی ازجدایی نگفتن و الانم امیدوارن هنوز که من کوتاه بیام... خودشون غرورشون بهشون اجازه نمیده به ما زنگ بزنن،بلکه زنگ میزنن به فامیل ما و درمورد ما میپرسن(که هنوز سر حرفمون هستیم یا کوتاه اومدیم)
------
توی انجمن آزاد هم تاپیک زدم مشکلاتمو گفتم و منتظر راهنمایی مشاورا هستم، عزیزم نامزدم قبلا 2بار بهش گفتم بریم مشاوره نیومد...
------
از خدا میخوام کمکم کنه،فکرمیکنم این مهم ترین تصمیمه که توی کل زندگیم باید بگیرم.......

علاقه مندی ها (Bookmarks)