آقاي مدير به نكته خوبي اشاره كردند
افرادي كه در اين مشكلاتشان دست و پنجه نرم مي كنند از لحاظ عاطفي در شرايط سختي به سر برده و نياز به همدردي و همدلي دارند. اين جمله هاي تند نمي تواند براي آنها تكان دهنده و مؤثر باشد و جز اثر سوء نتيجه ديگري در بر نخواهد داشت.
از شما دوستان خواهش مي كنم احساسات خود را كنترل كنيد و مانند يك قاضي عادل حكمراني كنيد بدون در نظر گرفتن تعصبات.
همگي شما داستان زندگي مرا مي دانيد و از نتيجه آن هم باخبريد. با همه احساسات و عواطف تصميمي عاقلانه و منطقي گرفته وراه زندگي خود و ديگري را انتخاب كرده ام و توانستم در مدت كوتاهي اوضاع را به حالت آرامي برگردانم . شايد در اين راه در آن اوضاع جملات زننده نه تنها مرا ياري نمي كرد بلكه احس تنفر و انزجار از شخص گوينده باعث مي شد احساس كنم تمام حرفهايشان از روي تعصبات خودشان است و به صلاح من فكر نمي كنند و من عقب نشيني مي كردم. و به حرف كساني گوش مي كردم كه احساس مي كردم صادقانه در نظر دارند مرا ياري كنند و براي لحظه اي كوتاه خودشان را جاي من مي گذارند.
باز هم خواهش مي كنم اگر كسي مرتكب قتل هم كه شد شما خود را جاي مادر مقتول نگذاريد خود را جاي قاضي پرونده گذاشته و عادلانه صحبت كنيد. حتي اگر حق با شما باشد اما شما بايد خود را جاي دو طرف قضيه بگذاريد و نه يك طرفه.