ای خدا منو ببخشش
طلاق طلاق طلاق من موندم تو کار شما ؟ دردتون چیه ؟ واحد جان لپ کلام گفت بابا اخه مشکلت چیه که با هیچ راهی جز طلاق حل نمیشه ؟
درامد کم شوهرت فکر کردی بقیه دارن پول پارو میکنن ارغوان عزیز پول پول میاره چشمت به زندگی کیه ؟ ارغوان خانم امروز صبح نری سر کار ناهار نداری وای به حال شام وضعیت همه همینه کو خرج تفریح گل تولد بچه غیره بماند دو نفری دوشیفت کارکنی ارضا کننه نیست
جالبه خودت اعتراف به تکرار این جمله در زندگی هم میکنی طلاق میخوام طلاق میخوام اونوقت انتضار داری دلسردی وبی احساسی هم ایجاد نشه بابا پسر یا دختر باهم قهر میکنن از لحاظ عاطفی نمیشه تحمل کرد شما صاف تو چشم شوهرت میگی طلاق جالبه والا اونوقت میگی شوهرم حس نداره بیتفاوته
من نمیگم شوهرت بیتقصیر نیست میگم جایی از زندگی زده شده بجایی که کمکش کنی از کوه سقوط نکنه تو پرتگاه ناامیدی رفتی حولش دادی اما قافل از اینکه بند دلش به پای تو وصله تو هم سقوط خواهی کرد بزودی
خواهر من ارغوان جان اگه انقدر که به طلاق فکر کردی وتلاش کردی به زندگی ونجات شوهرت فکر میکردی الان نامزد بهترین همسر سال میشدید . به نظر من که رفتارای شوهرت کاملا طبیعیه تو این اوضاع من مقصر شخص خودت میدونم
خیلی از حرفات جالبه میخوایی بزرگترین هنجار اجتماعی رو بشکنی ومطعلقه بشی اونموقع مادرت نزدیکترین کست نفهمه جون آبجی گرفتی مارو راستشو بگو . تو طلاق میخوایی تو تحمل این زندگی نداری اونموقع اون خونه رو ترک کنه من قلبم ضعیفه حرسم نده ارغوان این تویی که باید از شوهرت یه مرخصی یک یا دو ماهه بگیری ببینی میتونی طلاق تحمل کنی
دارم به این حرف مینوش جان میرسم که
که شما از اول دوسش نداشتی و معیارت برا ازدواج چیز دیگه ای بوده تو نمیخواستیش
ارغوان ابراز میکنی از مشکلات بعد طلاق آگاهی ولی بهت قول میدم نمیدونی منو توحافظت سیو کن تو تا طلاقو واقعی رو نگیری درد و رنج مطعلقه شدن را لمس نخواهی کرد
راه حل به شرط اینکه حرف گوشکنی تا حداقل گناه این جدایی کمتر رو دوش اوخروی تو باشه .
1 با اجازه همسرت منزلو برا مدتی به خانه مادرت ترک کن . نکته بزار مادرت بفهمه. طلاق نیست که درمانه عشقه
برا طلاق هم اماده میشه
2 خواهش میکنم تالارو ترک کن و شوهرتو به تالار معرفی کن تا با کمک ایشون شما رو نجات بدیم (والا)
3 پست تمام بچه های تالارو چند بار بخون نت برداری کن نکته سنجی کن
4 کمی قرور داری به خودت می بالی به تحصیلت توانایی هات خود در مانی کن شوهرت از چشمت افتاده چرا
ارغوان جان به خدا برام مثل روز روشن اگه ادامه بدی شوهرت ذره ای از این گناه و به گردن نخواهد گرفت و انگشت همه بسوی تو خواهد بود مواظب باش یا سیاست داره یا عاشقته تشخیصش باتو
نشونشم داده اولین مدرک از اثباتت بر طلاق خواهی شما رو پرچم خواهد کرد
ارغوان از من ناراحت نشو حرفامونشنیده بگیر برو دادگاه درخواست طلاق بده انقدر راحته در مورد مهریه حرفی نزن بزار نامه برا شوهرت بره گفت به مادرت میگم بگو عیبی نداره تلفن بزار جلوش بگو شماره هرکی میخوای بگو بگیرم عمو خاله دایی جاری باجناق مادرم کدومش ؟ گفت طلاق نمیدم برو مهرو بزار اجرا تا مجبور به طلاق بشه وگرنه میره زندان طاقتشم که داری
مگه نه تو چشم فرزندت هم بربر نگاه کن بگو اذیتم کرده برا تولدم گل نخریده حقشه
ارغوان من هولت ندادم شیطون داره بازندگیت بازی میکنه و ما هممون فرشته اییم برات طناب انداختیم ولی تو به دستات ایمان نداری تا زندگیتو از اول بسازی
ببخشید از همه عذر میخوام
بدرود برمیگردم
-

علاقه مندی ها (Bookmarks)