به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام مجدد.راستش میدونید این جا متاسفانه منم قبول دارم به بعضی تاپیکای ... بیش تر بها داده میشه.ولی من همیشه گفتم و میگم پیشگیری بهتر از درمان هستش.متاسفانه وقتی یه چیزایی جدی گرفته نمیشه باعث میشه به طبعاتش شاید چیزای بدتری بوجود بیاد.

اما راجب این که گفتید بی تجربه هستید و شما میتونید با مراجعه به سایت دانلود رایگان سخنرانی های روانشناسی

کلی صوت از اساتید هستش که میتونید استفاده کنید اما یه لینکی هستش که فکر کنم نوشته صد و چند جلسه سخنارنی تربیت فرزند دکتر دهنوی بعدش مستقیم به سایتی هدایت میشید با کلیک روی اون لینک که سری برنامه گلبرگ هم اون جا هستش شما که دیگه ازدواج کردید بهتره مسایل قبل ازدواجشو که مربوط به خواستگاری و بانتخاب هست رو الان گوش نکنید و از دوره ی عقد بستگی به بعد و زناشویی رو گوش کنید ..بعدش من نمیدونم شما چقدر اهل خوندن کتاب در این زمنیه بودید ولی دکتر دهنوی کلی کتاب به شما معرفی میکنند مثل کتاب های معروف زنان مریخی و مردان ونوسی (اگه جابه جا نگفته باشم خوبه ) و شما میون صحبت هاشون اسم این کتاب ها رو یادداشت کنید و تهیه کنید و مطالعتون رو ببرید بالا میبنید خیلی از رفتار های اقاتون هم طبیعی هستش ..بعد گوش کردن به اونا میتونید بعدش بیاید مقالات سایت رو بخونید..چون وقتی ایشون توضیح میدند مطلب براتون جا می افته بعدش با مطالعه یادگیریتون بیش تر میشه

راجب قانون جذب و .. واقعا نمیشه یه شبه ادم تغییر کنه ..توی همون سایتی که بهتون دادم نقد مستند راز از استاد هلاکویی رو حتما گوش کنید میدونید هم میشه گفت نقد ایشون بی غرض نیست و هم میشه گفت تمام مستند راز خیلی درست نیست این طوری شما خیلی بهتر میتونید نتیجه گیری کنید..بعدش قانون جذب از دکتر فرهنگ رو گوش کنید..تاکیدد میکنم با همین ترتیبی که گفتم برای این پارگراف عمل کنید....مستند راز خودش کلی حرف توشه که خب این جا جاش نیست...نهایتش اون خداست که هر چی میخواد ادم بهش میده....

بله اقایون دوست دارند بعضی وقتا یه خلوتی داشته باشند....مخصوصا وقتی از سر کار میان و یا خسته هستند و اون موقع اکثر خانم هایی که اطلاع ندارند میخوان با صحبت کردن و.. به حساب خودشون باری از روی دوش اقاشون یا مامانا فرزندشون بردارند ولی خداییش این طوری بدتر میرند روی اعصاب ...کافی هستش شما صبر کنید اقاتون استراحت کنند سر حال بشند و شما چیزی نگید شرایط بدتر شه..بعدش ببنید خودشون میان سمت شما برای صحبت یا نه !! ولی وقتی از راه نیومده شما صحبت کنید و بدتر بحثی پیش میاد دیگه بعدش هم اقا خستگیش در میره ون قبلش بحث کردید رابطه به اون خوبی که باید میشد نمیشه...اینایی که گفتم و کلی چیز ها رو میتونید با مطالعه و همچنین گوش دادن سمینار خانواده ی موفق دکتر فرهنگ که توی همون ساتی که گفتم هست یاد بگیرید...

کلا اول اینا رو گوش کنید تا یه شمای کلی از همه چیز یاد بگیرید ..بعدش کم کم به جایی برسید با مطالعه مهارت های زندگیتون رو ببرید بالا..

راجب خرید برای روزهای خاص و ... خب با نظرتون موافقم منطقی هستش...ولی خب دیگه در وسع ایشون باشه...

این که میگید خدا چرا هواتونو نداره...خواستم بگم ناشکری نکنید...متاسفانه اکثر ما فکر میکنیم چون خدا رو داریم باید همه چیز برامون مهیا باشه و درست اماده...البته شاید این قیاس درست نباشه ولی اگه کمی به سرگذشت بزرگانمون مخصوصا دینی توجه کنیم میبینم اونا سخت ترین مصیبت ها رو کشیدند پس باید خدا اونا رو بیش تر هواشونو میداشت !! اینا همه درس هستش برای ما که بتونیم از امتحان های خدا سر بلند بیرون بیایم...من خودم خیلی چیزا از خدا خواستم که بهم نداده خیلی چیزا ..خیلی چیزایی که اون قدر هم براش تلاش کردم...و همش هم خدایی بوده ..خدایی خدایی خدایی...ولی خداییش بهشون نرسیدم...ولی مطمئنم روزی مزد صبرمو میگیرم...

توصیه میکنم ایه 153 سوره ی بقره و ایه ی 10 سورهی زمر که در مورد صبر هستش رو همرا با روایتش بخونید که توی نت و سایر تفاسیر موجود هست انشالله خدا بهتون تسکینشو میده...

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم.اروز میکنم هر روز خوشبخت از دیروز عمری درکنار همسرتون زندگی کنید.

2. کاربر روبرو از پست مفید فدایی یار تشکرکرده است .

mati (جمعه 06 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)