متاسفانه این بهانه خیلی از آقایونی هست که می خوان به هر دلیلی مانع فعالیت و پیشرفت خانم ها بشن، من نمی خوام قضاوت بد در مورد همسرتون داشته باشم، احتمالا ایشون واقعا به شما علاقمند هستن و فکر می کنن با این کار شما یا محبت شما رو از دست می دن.
عزیزم نگران نباش، خوشبختانه توی ایران مراکزی که مختص خانمها باشه زیاده، از دانشگاه گرفته تا حتی مراکز صنعتی، من خودم دانشگاه الزهرا می رم که شما هم می دونید یک دانشگاه دخترانه است. به نظر من وقتی ایشون این بهونه رو میاره، بهتره شما هم باهاش خودتو هم عقیده نشون بدی و بگی خودت هم دوست نداری محیطی بری که مرد توش زیاده، و بهش مراکزی رو پیشنهاد بدی که مختص بانوان هست و قبلا هم در موردشون تحقیق کن و اطلاعات لازم رو به دست بیار. به نظر من برای اینکه همسرت بیش از این حساس نشه و این بهونه رو هم ازش بگیری بهترین راه حل اینه. احتمالا دوستان هم نظرات بهتری ارائه می دن، اگه می خوای همسرت منعطف تر باشه، اولین قدم اینه که سریع مخالفت نکنی، مثلا اولش بگو تو درست می گی، بعد سعی کن نظر خودت رو به عنوان یه مثال مطرح کنی طوری که فکر نکنه این نظر مستقیم خودته، یعنی بین دو تا نظر قرارش بده و بهش حق انتخاب بده، مثلا بگو به نظرت این کار درسته یا این یکی... اینطوری فکر می کنه خودش تصمیم گرفته..
گلپر عزیز این چیزایی که گفتم حرفای مشاوره، پیشنهادهایی هست که به من داده تا در رابطه با همسرم به کار ببرم، امیدوارم برای شما هم مفید باشه عزیزم...
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)