به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 آذر 93 [ 17:57]
    سطح
    14
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 220 در 63 پست

Array
    سلام عزیز دلم منم شرایطم مثل شماست 27 سالمه خواهره بعد از من که 3سال از من کوچیکتره الان چندساله نامزد داره و عید فطر انشالا عروسیشه...خواهر بعدیمون هم 6سال از من کوچیکتره و داره براش خواستگار میاد و من با اینکه قیافه بدی ندارم نمیگم عالیم اما خوب زشت نیستم...تحصیلات دارم ...کار دارم ولی تا حالا قسمتم نبوده ازدواج کنم....خودمم مثل شما کلی غصه خوردم و میخورم...همین 1ماه پیش برا خواهر کوچیکم خواستگار اومد خواهرم گفت تا دنیا ازدواج نکنه من ازدواج نمیکنم...حالا بهانش این بود چون واقعا اون پسر رو نمیخواست...منم خیلی ناراحت شدم خیلی..همونجا بهش گفتم من هیچ مشکلی ندارم با ازدواجت و دوست دارم خوشبختی تورو ببینم پس لطفا برا واب رد منو بهانه نکن...بماند که چقدر تو تنهایی خودم گریه کردم وخودم خودمو دلداری دادم...هرچند که تسکینی برام نبود...قبلا هم یکباره دیگه یواشکی شنیدم که مامانم به بابام گفت به یکی از خواستگارای خواهرم بگن تا من ازدواج نکردم جوابشون منفیه....اون خواستگاره هم افتاده بود دنبال شوهر برای من...بماند که اون لحظه چقدر احساس کردم تحقیر شدم....البته الان با خانوادم صحبت کردم و دیگه منو بهانه نمیکنن برا جواب رد....به ابجیم هم گفتم خواستی ازدواج کنی تو هم ازدواج کن مثل شیوا اون یکی خواهرم.........
    من و شیوا خیلی باهم جور بوده و هستیم سه تامون...جوری که همه میگن سه قلو هستین......یکبار توی جمع فامیل داشتیم حرف میزدیم گفتم روز عروسی شیوا من نمیتونم بیام گریم میگیره ناراحت میشم از غصه دوریش...یدفعه پسر خالم گفت تو ناراحت میشی برا خودت که هنوز مجردی خیلی دلم گرفت هیچی نگفتم....اینا رو دارم میگم که بدونی همه و خیلی از دخترا این مشکل رو دارن و کمتر غصه بخوری.......

بعضی وقتا الکی خودم خودمو دلداری میدم میگم اصلا من دوست دارم مجرد بمونم مگه ازدواج چیه همش نگرانیه الان خونه بابامم راحتم هرجا بخوام میرم و هرجور دوست دارم میپوشم و میگردم........

ولی بعضی وقتا.........

به نظر من عروسی خواهرت برو....بهترین تیپ رو بزن...حسابی هم به خودت برس..حتی اگه از غصه دوریش ناراحتی یکذره هم توی جمع ناراحتیت رو نشون نده چون برخورد دیگران وطرز فکرشون میشه همون حرف پسر خالم..................تا میتونی خوشحال باش.....به خدا اگه نری یا ناراحت باشی من میدونم درک میکنم به خاطر دوریه خواهرته ولی دیگران نه....

بلاخره شاید خدا یروزی دلش به حال ما هم سوخت و یه گوشه چشمی بهمون انداخت....یکی مث من هیچ وقت بدی هیچ کسیو نخواستم و همیشه تاجایی که تونستم سعی کردم خوب باشم ولی همیشه بدی دیدم...همیشه....ولی برعکس دوروبرم پره از ادمایی که دارم میبینم بدن ولی بهترین خونه و زندگی رو دارن.......

خدایا به حق امشب ماهارو هم ببین

نبینم دیگه غصه بخوریااااااا منم مث شمام...اینجا هم پر از مث ماهاست

2. 3 کاربر از پست مفید donya66 تشکرکرده اند .

mobin31080 (پنجشنبه 26 تیر 93), shabe ghadr (یکشنبه 29 تیر 93), شیدا. (پنجشنبه 26 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)