سلام
در اینکه خدا قادر مطلقه شکی نیست،و در این که دعا کردن در حقی دیگری معجزه میکنه هم شکی نیست.پس به روی چشم من برای خودتون و خواهرهای گلتون دعا میکنم.
ولی قرار نیست دعا کنیم و با دعا شما کار و پول و شوهر و ... نصیبت بشه،با کارشناسی ارشد اگه بیکار باشی نشونه ی اینه که شما درست دنبال کار و هدفت نیستی،والا الان من آگهی دادم برای استخدام کارمند از 8 صبح تا الان که 11:30 دقیقه ظهره 4 نفر تماس گرفتناین یعنی که کار هست جوینده اش درست نمیگرده،از کارهای کوچیک شروع کن توی همون کار کوچیک اگه توانا باشی به جاهای خوب و موقعیت های خوب میرسی،البته یه چیزی بگم حق داری وقتی یه دختر با تحصیلات بالا تا سن 30-34 سرکار نرفته پس سابقه ی کار نداره و این یه امتیاز منفی خیلی بزرگه ،شما اگه از یه کارمند ساده بودن شروع میکردی حداقلش هم توی اجتماع و محیط کار بودی هم درآمدی داشتی برای خودت.الانم دیر نیست اول اینکه سعی کن اعتماد به نفست رو بالا ببری و اینقدر به نداشته هات فکر نکنی به داشته هات فکر کن و تلاشت رو برای بیشتر کردنشون بکن.شک نکن که توانمندی فقط داری آیه یاس میخونی.
لحظه ها را دریاب چشم فردا کور است ...

این یعنی که کار هست جوینده اش درست نمیگرده،از کارهای کوچیک شروع کن توی همون کار کوچیک اگه توانا باشی به جاهای خوب و موقعیت های خوب میرسی،البته یه چیزی بگم حق داری وقتی یه دختر با تحصیلات بالا تا سن 30-34 سرکار نرفته پس سابقه ی کار نداره و این یه امتیاز منفی خیلی بزرگه ،شما اگه از یه کارمند ساده بودن شروع میکردی حداقلش هم توی اجتماع و محیط کار بودی هم درآمدی داشتی برای خودت.الانم دیر نیست اول اینکه سعی کن اعتماد به نفست رو بالا ببری و اینقدر به نداشته هات فکر نکنی به داشته هات فکر کن و تلاشت رو برای بیشتر کردنشون بکن.شک نکن که توانمندی فقط داری آیه یاس میخونی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)