اینو من قبول ندارم ب عوان مثال شما ی امتحانی دارید برگه امتحانم پر می کنید و منتظر نمره 20 یا فوقش 19 هستید اما نمرتون می شه 10 می تونم بپرسم چرا شدید 10؟
بذارید خودم بگم چون ما جواب هایی که فکر می کردیم درسته نوشتیم اما در واقع درست نبود
الانم همین طوره خیلی تصمیم ها در زندگی می گیریم که بعدا مشخص می شه غلط بوده و این یعنی در لحظه تصمیم درست رو نگرفتیم و بنظرم این یعنی نرسیدن ب بلوغ کامل فکری
اینایی که فرمودی کلی هست من که نفهمیدم ملاکات چیه مثلا من بگم می خوام ماشین بخرم بعد ملاکم برای انتخاب اینا باشه (شما بگو چه ماشینی مناسبه منه) چهار تا چرخ داشته باشه راه بره رنگش نقره ایی باشه چراغاشم قشنگ باشه حالا من چی دوست دارم؟ پس ی کاغذ بردار ملاکاتو خوش خط و مرتب بنویس بعد شماره بذار کدوم برتر از دیگریه بعدا ب ماهم دوست داشتی بگو
من در باره این قسمت از حرفاتون نظر خاصی ندارم واقعیتش یکم مخالفم خیلی وقتا بار کنید نمیشه ب ظاهر کسی رو قضاوت کرد یکم واقع بین باشید
اصلا قبل قبول نیست شما که بچه هیئتی هستی چرا؟ یعنی شما براتون اینقدر تیپ و ظاهر مهمه؟ بابا زندگی این نیستا؟ ده سال دیگه که قیافه براتون عادی شد شاید اصلا چهره همسرتون تو دیدتونم نیاد چی برا تون اهمیت پیدا می کنه؟
حرفمو نگرفتی
صورت زیبای ظاهر هیچ نیست ای برادر سیرت زیبا بیار هیچ دانی تا خرد به یا روان من بگویم گر بداری استوار آدمی را عقل باید در بدن ورنه جان در کالبد دارد حمار
من کاری ب چهره شما ندارم که ، حرفم چیز دیگه بود
روحیات دختر با پسر خیلی متفاوته
پسر اگر نه بشنوه نمی شکنه اما دختر چی؟
گیریم گفت بله
فردا پس فردا حرفی پیش بیاد آقا نمی گه همینه که هست می خوای بخواه نمی خوایم کسی مجبورت نکرد خودت امدی دنبالم من که تو رو نمی خواستم دلم برات سوخت باهات ازدواج کردم؟ این حرفارو اگه زن تو دعوا بزنه مرد که سرد شد می ره ناز زنو می کشه می گه خانومم من دوست دارم من مخلصتم شما چی بعد بحث و دوا سرد شدی می ری ناز مردتو بکشی بگی شوهرم فدات شم پاشو بیا سر خونه زندگیت من دوست دارم یعنی می ری ناز مردو بکشی؟
می گی ای حرفا الکیه زندگی من فرق داره حالا اگر گفت چی جوابشو می دی؟ می ری ناز بکشی؟
من حس می کنم شما اصلا آمادگی ازدواجو نداری و افکار و هدفات خیلی خامه
دلخور نشو به خودت زمان بده حد اقل تا ورود ب دانشگاه
فرمودی خانواده سرشناسی داری پس طبیعتا نباید پدر مادر زورگویی داشته باشی ازشون بخواه فعلا بحث ازدواج شما رو فراموش کنن حداقل تا رفتن ب دانشگاه
این پیشنهاد من ب شما
و من الله التوفیق
- - - Updated - - -
سلام
تاپیک شما رو دیدم
تاپیکتون جز اون مسائلی هست که خیلی از ما درگیرشیم برا همین کمتر پاسخ دریافت کردید
می تونید تو انجمن آزاد از مشاوران سایت بطور مستقیم مشورت بگیرد
و من الله التوفیق

علاقه مندی ها (Bookmarks)