نقل قول نوشته اصلی توسط maedeh120 نمایش پست ها
سلام به دوستای همدردی
خواهش میکنم همه تو این تاپیک دیگه نظر بدید لطفاااااا
خواستگار جدیدی بهم معرفی کردند و گفتند پسری هست از خانواده خوبیه ... اخلاقش خوبه ... شغلش آزاد هستش ... و تحصیلاتش دیپلم .... اما گفتن ادم موفقیه .... من خودم یکی دو بار دیده بودمش اما اصلا فکر نمیکردم که بخواد خواستگاری کنه ... ظاهرش هم خوبه به دل میشینه .....
حالا موندم که چیکار کنم نمیخوام هم اول به خانوادم بگم .... به نظر خودم بهتره اول شناخت نسبی پیدا کنم و بعد خانواده رو در جریان بزارم ....
به نظر شما چیکار کنم و چی بهشون بگم؟؟؟؟
لطفا هرکی میخونه نظر بده
سلام به نظرمن خانواده ازهمین الان درجریان باشن خیلی بهتره چون واقعامن این برام ثابت شده که هرموقع توچنین موقعیتایی قرارگرفتم وباخانواده مشورت کردم پشیمون نشدم چون آدمه دیگه ممکنه توهمین دوران شناخت بدست آوردن ازطرف مخصوصاماخانما یه کاری ازمون سربزنه که بعدابه ضررمون تموم شه،چون عشق که بزنه به سرآدم اولین کاری که میکنه عقل آدمومیدزده،ودرچنین شرایطی آدم نمیدونه چیکارمیکنه پس بایدازهمین الان که هنوزهیچ اتفاقی نیفتاده ووابستگی وعشقی به وجودنیومده حتمابه یه آدم عاقل وبالغ وباتجربه که ازخودت بزرگتره ودلسوزته بگی که هم درجریان کارات باشه وهم راهنمایی درستی بکنه وبنظرمن دلسوزترین کس به آدم فقط خانواده هستش چون هیج پدرومادری بدبچه شون نمیخوان ورازدل بچه شون هیچ جافاش نمیکنن وازروی منطق پیش میرن،پس عزیزم حتماقبل ازآشنایی خانواده رودرجریان بذاراینجوری هم خودت آرامش داری وهم خانواده ات احساس خوبی بهشون دست میده وقتی که میبینن دخترشون توچنین شرایطی اونارودرجریان گذاشته ،مطمئن باش که اگه اینکاروکنی پشیمون نمیشی راستی طرف مقابلت نظرش چیه؟اون تاکیدش روآشنایی وشناخت بدست آوردن بدون اطلاع خانواده است یانه؟موفق باشی