محمد رضاهم ممکن بود شاغل باشه..
مردها همزمان میتونن چندتاکاربا هم انجام بدن اونم به خوبی یعنی هم کارشونو انجام بدن هم پست توی همدردی بذارن
.دورازجونشون روم به دیوار مث بانوان محترمه که نیستن فقط بتونن روی یه کارتمرکزکننوبقیه کاراروخراب کنن؛
مثلا اگه ترمه توی بایگانی کارکنه وبیادهمدردی ام پست بذاره شماره پرونده ها رو اشتباه میزنهامروز که ۵شهریور ۱۳۹۳هست رو روی پرونده اینجوری میزنه ۱۲۹۳/۴۰۵/۲۰۱هجری قمری. تا دوسه قرن دیگه هم اون پرونده پیدانمیشه
![]()
یا اگه طراح معمار یه ساختمون باشه جای دروپنجره رواشتباه میزنه، مردم که بخوان برن آسانسور یه دفعه میخورن به انباری تاریک باهزارتاپله..... شپلق ...دویستا معلق میخورن![]()
من شب وروز دعامیکنم این بانوان محترمه که از سرکارمیان همدردی فقط توی آزمایشگاهها کارنکنن چون برچسب هارواشتباه میزنن ،،،اگه یه مردمحترمو متشخص باسیبیلهای گنده وکت وشلوارشیک بیادجواب آزمایش چربی خونشو ببینه برق ازسه فازش میپره... چون میبینه نوشته: ...باعرض تبریک جواب بارداری شما مثبت ازآب درومده
من بجای شما باشم یواشکی تا کسی متوجه نشده اون پرچمو میارم پایین وتاش میکنم میذارمش زیرمیز. ماهم اینجا هواتونو داریم خودمونو میزنیم به اون راه یعنی چیزی ندیدیم
- - - Updated - - -
دختربیخیال گرامی: باتوجه به اینکه این مدت سرشماگرم تشخیص فرق انواع لبنیات بوده عذرتون موجه می باشد ومیتونیدتصاویرمحترمه روارسال کنیدهرچندمامیدونیم شمااهل تقلب نبوده ونیستید
![]()

وبقیه کاراروخراب کنن؛
امروز که ۵شهریور ۱۳۹۳هست رو روی پرونده اینجوری میزنه ۱۲۹۳/۴۰۵/۲۰۱هجری قمری. تا دوسه قرن دیگه هم اون پرونده پیدانمیشه
هرچندمامیدونیم شمااهل تقلب نبوده ونیستید

علاقه مندی ها (Bookmarks)