نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی
آقای مدیر پست بنده جک نبود!!! بلکه صرفا برای ابراز ناراحتی عمیق من در پی فاجعه و توطئه ای ناجوانمردانه به خاطر واقعه ی روز پنجشنبه 6 شهریور میبوده است!!!
عرض کنم خدمت شما که پس از طلوع آفتاب روز پنجشنبه 6 شهریور بنده متوجه رفتار مشکوک یک عده از دوستان شدم به نحوی که واقعا تا پاسی از شب یعنی دقیقا قبل از گذاشتن پست
مذکور به صورت هنگ بودم. ولی با مشاهده ی آخرین پست متوجه عمق فاجعه شده و مقصودم ابراز همدردی بود.
داستان هنگ کردن من به قرار زیر می باشد:
تا قبل از وقوع زمان حادثه یعنی روز پنجشنبه من احساس میکردم که از دیوار ، در، کلوچه، بستنی یا هر شئ بی جان دیگه ای ممکنه صدا در بیاد اما از موبایل بنده خیر.
اما دقیقا پس از طلوع آفتاب و پس از سالها انتظار بالاخره یک اس ام اس برای من اومد. اینکه میگن اس ام اس مثل فاتحه میمونه برای هر کس بفرستیش روحش شاد میشه واقعا راسته و
من این رو با تمام وجودم احساس کردم و جدیدا اثبات شده که صدای زنگ اس ام اس باعث از بین رفتن صددرصدی افسردگیه.
پس از جهش حدودا سه متری به سمت موبایل و پرسیدن سوال یعنی کی میتونه باشه؟ و سپس ذوقیده کردن و مرحله ی دشوار وارد کردن رمز عبور موبایل بالاخره به متن اس ام اس رسیده
و اون رو خوندم. اینجا بود که احساس مبهمی در مورد معنی و دلیل فرستادن همچین اس ام اسی من رو در فکر فرو برد.
در حال فرو رفتن و درست قبل از غرق شدن بودم که دوباره موبایلم به صدا در اومد . بله پیامک دیگه ای از طرف دوست دیگه ای به من رسیده بود. پس از شاد شدن دوباره ی روحم متن را
پیام را خوانده و به ادامه ی غرق شدن پرداختم.
این اتفاق تا قبل از 12 نیمه شب ، بارها و بارها و بارها افتاد و من بیشتر و بیشتر و بیشتر غرق میشدم.
در این بین اسامی افرادی که برای من اس ام اس فرستاده بودند هم به قدری عجیب بود که واقعا به این فکر کردم که نکنه امروز فرستادن اس ام اس رایگان شده و یا مثل عید نوروز امسال
شارژ رایگانی چیزی به مردم دادن که بنده هم مورد عنایت برخی از دوستان قرار گرفته و به من یک دووووووونه اس ام اس زدن!!!.
برای روشن شدن ماجرا چند نمونه از این پیامک ها رو برای شما میذارم که یکیش هم پست مورد بحثه:
////////////////////////////////////////////////
سر شماری ترشیده هاست. قربون دستت یه خط بزن بده به بعدی.
هشدار به دختر های دم بخت، دختر های چینی با مهریه ی کم در راهند. .... بجنبید.
7 دختر لاغر 7 پسر چاق را خوردند .
تعبیر : قحطی شوهر در راه است.
سلام شنیدم پنج شنبه عقدته. بی وفا چرا منو دعوت نکردی؟
ستاد روحیه دهی به دختران مجرد.
قبلنا دخترا تا لیسانس میخوندن بعد یکیو پیدا میکردن. الان میبینن خبری نیست ارشدم میگیرن.
شما دختر جوونا یادتون نمیاد....یه زمانی دخترا خواستگاراشونو رد میکردن.
و ... که البته با عرض معذرت بعضی هاشون قابل پخش نیستن.
نزدیک به تعداد زیادی از این اس ام اس ها رو دریافت کردم. اما هر بار گیج تر و گنگ تر میشدم.
تا اینکه تصمیم گرفتم به همدردی بیام و یک تایپیک با عنوان " کمک فوری : چرا انگشت شصت پام درد میکنه" بزنم شاید کسی تونست به من کمک کنه.
اما دقیقا قبل از ایجاد تایپیک نامبرده پست آقای محمد 93 رو در آخرین ارسالها خوندم و اونجا بود که متوجه شدم ای دل غافل امروز روز دختر بود!!!
آقای مدیر بنده از شما به عنوان روانشناس انتظار بیشتر از اینها رو داشتم
. واقعا من رو نا امید کردین.
دقت کنید که بنده از گذاشتن پست قبلی خودم در این تایپیک هدفی به جز ابراز همدردی با سایر دختران تالار نداشته و ندارم.
بنابراین پست مذکور باید به بخش روانشناسی عمومی و مشکلات فردی انتقال پیدا کند. و لا غیر.
با تشکر.

علاقه مندی ها (Bookmarks)