به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

  1. #11
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    تاریخ عضویت
    1392-1-05
    محل سکونت
    خانه سبز
    نوشته ها
    1,631
    امتیاز
    30,623
    سطح
    100
    Points: 30,623, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

    تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

    حالت من
    Mehrabon
    Rep Power
    269
    Array
    سلام انتظار سبز جان
    خوبی؟
    ببین من کاملا درکت می کنم. این جا ایران است و یک مرد ایرانی خیلی وقت ها درک نمی کند که یک زن هم می تونه ابعاد مختلف داشته باشه! یک زن هم انسان است و حتما علاقه هایی داره.
    این جا ایران است و نگاه 0 و 1 به موضوع نگاه می کنند. یک دختر با حجاب یه خطا می کنه تو این تاپیک ها دیدم تعمیمش می دن که پس دیگه حجاب ربطی به پاکی نداره و نمیشه گفت کی پاکه؟ اصلا همه ناپاک هستند!!!
    یک خانم شاغل نقش مادریش را درست انجام نمی ده دیگه تعمیمش می دن به تمام خانم های شاغل!!! یک خانم تحصیل کرده و الی آخر......
    در صورتی که صد تا خانم خانه دار می تونم مثال بزنم که فرزندانشون را درست تربیت نکردند!!!! ( انصافا خودتون اطرافتون را نگاه کنید! بعد نظر بدین!!!)
    چرا آخه ما اصرار داریم همه چیز را به هم ربط بدیم؟ نمی دونم!
    من خودم محصول یک مادر شاغل هستم و هیچ مشکلی پیدا نکردم. نه از نظر عاطفی و نه از هیچ نظر دیگه ای. شکر خدا هممون بچه های باایمان و بااخلاقی شدیم.و در عین اینکه عاطفی هستیم لوس نیستیم و مسئولیت پذیریم.
    و هیچ وقت هم نمی گم کاش مادرم شاغل نبود.
    یک زن یک انسانه می تونه ابعاد مختلف داشته باشه. می تونه به یک رشته هم علاقه داشته باشه و ادامش بده.می تونه هم علاقه نداشته باشه و به زور دانشگاه رفته باشه(که در این صورت من خودم به اون زن یه پیشنهاد دیگه می دم)
    یک آقایی هم یک زنی را که می خواد اگر واقعا آدم مدیریه باید بدونه در قبال استعدادهای افراد تحت تکلفش مسئوله! اگر واقعا همسرش را دوست داره علایق همسرش را هم باید دوست داشته باشه!
    من خودم پدرم اگر همچین خواستگاری برام بیاد خودشون رد می کنند و نظرشون مخالف هست.
    می گن ما برای تو این قدر زحمت کشیدیم که به این جا رسیدی اون وقت یکی بیاد همه زحمت های ما را هدر بده!!! خیلی هم مصر هستند که من حتما ادامه تحصیل بدم. می گن اول دکترا بخون بعد کار (پدرم این را می گن!)
    واقعا هم من با عشق و علاقه درس خوندم و همیشه موفق بودم و می دونم برای جامعه هم مفیدم. استعدادش را داشتم وگرنه هیچ وقت ؛وقت عجیب غریبی به درسم اختصاص ندادم.

    (متاسفانه زنان شاغل در خانه داری و همسر داری و تربیت بچه و ... بشدت کوتاهی میکنند و این مسئله بر کسی پوشیده نیست

    ظرف یا لباس شستن یا پختن غذا و تمیز کردن خونه و امثال اون برای زنی که دیپلمه و خانه داره ،
    عار نیست
    اما برای زنی که مدرکی مثل فوق و دکتری داره یا شاغله
    کاملا این قضیه متفاوته)
    آقای معاون محترم شما گاهی خیلی نظرات خوبی می گذارید ولی واقعا از این نگاه صفر و یکی شما خیلی تعجب کردم که این طور به همه تعمیم می دین!!!
    اگر شما نظرتون مخالف هست و دوست دارید همچین دختری انتخاب کنید من به شما خورده ای نمی گیرم و حق شماست اما اینکه تعمیم می دین واقعا منصفانه نیست.
    من همین الانشم ظرف می شورم و اصلا دوست ندارم وقتی من هستم مادرم خسته بشن و ظرف بشورن و هیچ وقت هم در آینده همچین چیزی را عار نخواهم دانست! هیچ زن عاقل و فهمیده ای خدمت کردن به همسر و فرزندانش را تو خونه عار نمی دونه. همین طور که یک مرد کار کردن در بیرون را نباید عار بدونه!
    استاد خانومی دارم که به شدت موفق هستند و کشفیات مهمی دارند و قابل توجه شما که از هر انگشتشون یه هنر می ریزه! و خانه داریشون 20 هست. و دو تا هم بچه دارند و من با این استادم خیلی صمیمی هستم.

    انسان ظرفیت خیلی خیلی بالایی داره و خلیفه خدا بر روی زمین هست. اگر ما ایرانی ها تنبل هستیم و همه چیز را حاضر آماده می خواهیم و آب هم تو دلمون نباید تکون بخوره؛ این مشکل از ماست. نه این که کلا این کار بده!

    یه خانوم اگه وقتش را به صورت مفید و هدفمند صرف یک کار مفیدی کنه و ازش حقوقی هم در بیاره خیلی بهتره تا اینکه وقتش را برای رفتن به این کلاس و اون کلاس بگذرونه و تازه باید پولی را هم برای گذران وقتش خرج هم بکنه. یعنی نه تنها از گذران وقتش چیزی عایدش نمیشه بلکه هزینه هم باید بکنه فقط برای اینکه حوصله اش سر نره! ضمن اینکه وقتی تو زندگی یک هدف دیگه ای باشه خود به خود زندگی دارای برنامه می شه. ولی وقتی کل زمان در اختیار شما باشه اتفاقا بیشتر وقت کم میاورید!!! (مسلما منظورم این نیست که اون هدف هدف اصلی باشه و کل برنامه را بگیره!)

    خواهر دوستم دارن فوق تخصص دندانپزشکی می گیرن. 2 تا فرزند هم دارن. اما نکته مثبت ایشون این هست که مادرشون تو تربیت فرزندان تا سن 3 تا4 سالگی کمک می کرده.بعد هم از نظر روانشناسان از سن 3 تا 4 سالگی مهد کودک خوب (نه بد و نه هر مهد کودکی) برای شکوفایی استعداد بچه ها خیلی خوب است! چون بچه ها از هم خیلی چیزها تو بازی یاد می گیرن.

    این تعمیم دادن ها به هیچ وجه درست نیست. اگر اولویت بندی صحیح باشه هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد!
    باید دید اون دختر می تونه درست اولویت بندی بکنه یا نه. دختری که به زور درس خونده باشه به نظرم نمی تونه.ولی اگر استعدادش را داشته بعد از اون هم چون استعدادش را داشته صرف وقتش تو اون کار باعث می شه لذت ببره و روحیه اش بالا بره.و ضمن اینکه وقتی تو کاری استعداد دارید وقت زیادی از شما نمی گیره تا وقتی که استعدادی تو اون کار ندارین و باید بیشتر تلاش کنید!
    و بچه هایی که دانشگاه دولتی درس خوندند به نظرم مسئول هستند پولی که از بیت المال براشون صرف شده به جامعه برگردانند.
    و امیدوارم تو جامعه ما دختران مذهبی و معتقد وارد اجتماع بشن.

    اما خیلی خوشحالم که نظرات بعضی آقایون غیر مذهبی را خوندم. چون گاهی فکر می کردم مردهای مذهبی همچین عقایدی دارند و متعصب هستند ولی الان مطمئن شدم خیلی به مذهبی بودن ربط نداره. چه بسا که تو دین ما هم این قدر به جستجوی علم سفارش شده و تاکید هم شده که نباید عالم بی عمل بود!!!



    - - - Updated - - -

    انتظار سبز جان درنهایت خودت را بسنج!نه با افکار ما.بلکه با منطق خودت اگر این موضوع برایت مهم هست ببین واقعا از روی تعصب یا خیالات برات مهم هست یا نه.آیا واقعا توانایی مدیریت خانه را داری یا نه. آیا مادرت بعدا کمک حالت خواهد بود یا نه؟

    و بعد این صحبت دکتر شیری است:
    برای یک ازدواج خوب نباید هزینه زیادی بدهیم.چه ما چه طرف.
    یعنی ما نباید به خاطر ازدواج از چیزهایی که برامون مهم هستند گذشت کنیم! اینجا گذشت بده!
    مثلا دختری که ادامه تحصیل را دوست داره و موقع ازدواج می گه من به خاطر تو ادامه تحصیل نمی دم!!! این دختر تو دلش همیشه احساس اجحاف می کنه.
    یا در مورد شما که این قدر حیا و حجاب براتون مهم هست اگر از این حستون بگذرید هزینه زیادی کردین و بعدا احساس اجحاف شدیدی می گیرید و در کیفیت زندگی مشترکتون تاثیر منفی خواهد گذاشت!




    - - - Updated - - -

    دوست داشتی این پست را بخون:#22
    وقت کنم باز هم از نظرات دکتر شیری تو این تاپیک خواهم گفت.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای


    یا ضامن بی ضامن ها...!!!

    حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

    کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟



    با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

  2. 10 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

    asemaneabi222 (سه شنبه 11 شهریور 93), capitan (دوشنبه 10 شهریور 93), hanie_66 (دوشنبه 10 شهریور 93), m.reza91 (دوشنبه 10 شهریور 93), man-bedoone-sahar (دوشنبه 10 شهریور 93), pasta (دوشنبه 10 شهریور 93), redalatkhah (سه شنبه 11 شهریور 93), setareh 1390 (سه شنبه 11 شهریور 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 10 شهریور 93), شیدا. (دوشنبه 10 شهریور 93)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. غیر فعال شدن ایمیل های غیر معتبر
    توسط مدیرهمدردی در انجمن مسائل واخبار اعضاء و تالار
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: دوشنبه 17 اردیبهشت 97, 13:57
  2. پاسخ ها: 58
    آخرين نوشته: یکشنبه 15 تیر 93, 09:49
  3. پاسخ ها: 54
    آخرين نوشته: چهارشنبه 30 مرداد 92, 10:02
  4. ازدواج با پسر غیر ایرانی غیر مسلمان(دوستش دارم چه کنم؟)
    توسط 1391 در انجمن طـــــــــــرح مشکلات ازدواج: ارتباط مراجعان-مشاوران
    پاسخ ها: 9
    آخرين نوشته: پنجشنبه 21 دی 91, 21:02

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 06:32 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.