به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دوستان
    جدیدا چی شده؟
    چقدر با لحن تند با هم حرف می زنیم. خب خیلی ها عقایدی دارند که شاید مورد پسند ما نیست ولی وقتی یکی میاد اینجا عقایدش را می گه و از ما می خواد نظرمون را بگیم باید نظرمون را بااحترام بگیم.
    الان بعضی از شروطی که این خانم گفته خیلی ها هستند که قبول دارند اما بعضی شروط غیر منطقیست از نظر ما.شاید ازنظر یکی دیگه منطقی باشه.

سلام لیلا جان.
    می دونم وقتی آدم آمار طلاق را می بینه؛وقتی ظلم های بعضی مردها را در مقابل زنان می بینه و و و آدم دچار وسواس میشه و وقتی هم زیادی فکر می کنه یه شرطهایی برای محکم کاری به ذهنش میاد که اون موقع در نظرش منطقیه ولی درواقع ناشی از وسواسه.
    ببین چه آدمی را داری انتخاب می کنی...
    به قول آقای معاون خیلی خوبه اگر کسی را انتخاب کنی که حرفش سند باشه و نیازی هم به شرط و شروط نباشه...

بیا با هم شرطهایت را بررسی کنیم:
    1) حق تحصیل،
    2) اشتغال،
    3) خروج از کشور،
    4) تقسیم مساوی اموال
    5)و حضانت فرزندان در صورت طلاق

اول بیا ببینیم تو چه کشوری زندگی می کنیم.و با چه دسته بندیی و با چه تیپ آقایونی.

بیشتر مردان ایرانی حس غیرت دارند و حس مدیریت بالا. وقتی تو از درب حق و حقوق وارد میشی تو ذهن مرد یه چیز دیگه ترجمه می شه. اون متوجه نیست که مثلا تو می گی حق تحصیل منظورت اینه که آقا اگر به زندگیم آسیب نزنه من دوست ندارم شما مخالفتی کنید. دوست دارم شما منو حمایتم کنید نه اینکه مانعم باشید.
    اون مفهوم حمایتی که تو می خوای را نمی شنوه! این طوری می شنوه: ای مرد دروغ گوی ظالم! تو می خوای منو محدود کنی! من خودم تحصیل می کنم؛ کار می کنم! فلان می کنم! بهمانم! من خودم مدیر هستم!
    واکنش آقایون اینجا را دیدی؟
    دقیقا برعکس می شنون! حالا تو هم این منظورت نیست ها! فقط می خوای خیالت راحت باشه!

می گی حضانت بچه... تو منظورت مثلا اینه که خیلی ناراحت می شی می بینی بعد طلاق به زن ظلم میشه و یک مادر خیلی سخت بچه اش را می بینه و از این نگرانی...و همون وسواس که گفتم نکنه من طلاق بگیرم و بچه را بهم ندن!!!
    مرد چی می شنوه: من به تو اعتماد ندارم. تو که می خوای منو طلاق بدی! عمرا بچه ام را به تو می دم.

ببین چه همسری انتخاب می کنی. تو برخی موارد این قدر باید دقت کنی که اصلا لازم نباشه شرط بذاری.
    مثلا در مورد حق طلاق؛تو باید این قدر دقیق باشی که کسی را انتخاب نکنی که بخوای طلاق بگیری.
    وقتی حضانت بچه را می گی این معنی تو ذهن تداعی میشه که چقدر مطمئن به طلاقی که به فکر حضانت بچه افتادی.
    او هم نمیاد بگه تو این قدر تاپیک ها یا فیلم های این چنینی دیدی که بچه از مادرش دور بوده و نگرانی برات ایجاد شده! و این شرط را می خوای! (همان طور که یه بار سر شرط گواهی بکارت از طرف آقایون تو تالار بحث شد و من گفتم خودم اگر یک مردی از من گواهی بکارت بخواد نیام بگم آقای فلانی همش اومده تاپیک های خیانت اینجا را خونده. می گم حتما بستری که در اون تربیت شده این طور بوده!!! و ما می گیم آقای فلانی از همون اول دقت کن دختری انتخاب کنی که بدونی درونا پاکه و خودش سمت این خطاها نمی ره!)
    حالا من هم به شما می گم دقت کن همسری انتخاب کنی که پدر خوبی برای بچه ات باشه و طلاق نگیری.
    شروط 3 و 4 و 5 کاملا بی مورده و مطرح کردنش همان حس ها را در مورد یک آقا ایجاد می کنه!

اما باز هم صحبت هایی دارم....
    اما در مورد حق طلاق و ... در تاپیک زیر به خوبی بحث شده. توصیه می کنم حتما و حتما بخونی:

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط لیلا1987 نمایش پست ها
    سلام
    مرسی از پاسخ هاتون
    پس به نظر شما درخواست من غیرمعقوله. ببینید من مهریه 1987 سکه در نظر داشتم بعد راضی شدم به 1366 که از همه دخترای فامیل و خواهرم و عروسمون هم پایین تره ولی در نظر داشتم به خاطر پایین بودنش شرط ضمن عقد بگیرم ولی شما میگین اصلا وقتی شرط میخوام دیگه مهریه نباید بگیرم؟ خب من 600 سکه پایین اومدم.
    آخه وقتی شوهرم میتونه بدون اجازه من بره خارج چرا من نباید بتونم؟
    وقتی اون بدون اجازه من میتونه درس بخونه یا کار کنه چرا من نتونم؟ من که نمیخوام برم بورکینافاسو من فقط آزادیشو میخوام داشته باشم اگه من به شوهرم اعتماد میکنم که نره بورکینافاسو چرا اون نباید به من اعتماد کنه که من نرم بورکینافاسو؟
    شرط نصف اموال مربوط به نصف اموالی که بعد از ازدواج بدست میاد میشه نه نصف کل اموالش یعنی اگه من دو هفته بعد از ازدواج تقاضای طلاق کنم از اموالش چیزی بهم نمیرسه ولی اگه 10 سال دیگه خواستیم جدا بشیم نصف اموالی که تو این 10 سال بدست آورده مال من میشه من مشکلی ندارم نصف اموالی هم که من بدست میارم مال اون بشه من مساوات میخوام امتیاز نمیخوام برای خودم.
    نمیدونم من واقعا نمیفهمم چرا میگین معقول نیست آخه چرا باید مردا امتیاز داشته باشن؟
    لیلا جان من الان این پستت را خواندم. و مطالب قبلی را وقتی نوشتم که هنوز این پستت را ندیده بودم.
    ببین خواهرم این قدر زندگی چیزهای مهم داره وقتی شما به این بی اهمیت هاش گیر می دی یعنی اون مهم هایش را هنوز متوجه نشدی!!!

شما نگاهتون به زندگی اصلا پخته نیست....
    باید در مورد زندگی با شما خیلی کار بشه. و هنوز باید مفهوم اعتدال در زندگی و جایگاه های زن و شوهر و خصوصیات و روحیات یک مرد را بشناسی!
    منم 26 سالمه ولی تو نوجوانی این افکار تو را داشتم. بعد به مرور تعدیل شدم و راه درست را شناختم. الان تو یه فاز به اصطلاح روشن فکری افتادی. نمیشه هم تو این تاپیک بحث بشه. به نظر من برو انجمن آزاد و با مدیر همدردی مشورت کن.

یکم افکار غربی گرفتی. یکم هم چون وقتی سوال داشتی گروه مخالفت با تعصب جواب دادن احتمالا بیشتر تو این مسیر افتادی...
    باید خیلی مطالعه کنی...
    زندگی یه چیز دیگه هست ها! می تونی مدیریت کنی؟

موفق باشی
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

2. 7 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

mohammad6599 (پنجشنبه 13 شهریور 93), فرهنگ 27 (جمعه 14 شهریور 93), فرشته مهربان (پنجشنبه 13 شهریور 93), یاس آبی (پنجشنبه 13 شهریور 93), مهربونی... (شنبه 15 شهریور 93), مدیرهمدردی (پنجشنبه 13 شهریور 93), آزرم (پنجشنبه 13 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)