نقل قول نوشته اصلی توسط maedeh120 نمایش پست ها
سلام من هم با نظر دوستام موافقم .... البته خیلی از پسرا من باتوجه به اون چیزی که خودشون گفتن مینویسم .....ما دختری رو که واسه ازدواج بخوایم بهش دست نمیزنیم .... اما به هرحال تو میتونی زن کسی بشی که شاید چندین نفر قبل خودت تو بغلش بودن جاهایی بری که با چندین نفر اونجا رفته ... درسته همه جوونی کردن اما بازم اگه آدم از گذشته همسرش بی خبر باشه به نظر من البته خیلی بهتره تا اینکه بدونی چه کارا کرده .... اینطوری همیشه نسبت بهش شک داری ... بوی عطربده .... یه شب دیر بیاد خونه .... یه روز بخود با دوستاش بره .....همیشه فکر میکنی پای یه کس دیگه در میون ... یا همیشه باید تلاش کنی تا پای کسی وارد زندگیت نشه.... اگه کمی تامل کنی درباره این آقا خیلی بهتره ...برگرد به همون 6 ماه پیش که حسی بهش نداشتی
گذشته طرفم برام مهم نیست، قرار نیست خودمونو گول بزنیم. هر آدمی بیاد تو زندگیم خیلی خوش بینانه حداقل با یه نفر بوده. منم تو گذشتم یه سری آدم بودن و نمی تونم کسی رو پیدا کنم که پاک و معصوم باشه... و اینکه بخوام برگردم 6ماه قبل میدونی که کار سختیه... ولی پیشنهاد تامل خوبه، می تونم ازش بخوام خودشو ثابت کنه. این حرف رو از روی علاقه نمی زنم اما خدا هم به بنده هاش فرصت توبه و دوباره درست شدن رو میده، من که دیگه در مقابل بزرگی اون عددی نیستم. فکر کنم یه فرصتی بهش بدم بعد تصمیم بگیرم بهتر باشه، هرچند ریسکش خیلی بالاست ولی به امتحانش می ارزه