نوپو جان اول از قضاوتم در مورد سنت عذر می خوام.اما دخترای 23 ساله که بی عقل نیستن دوستم و منم خدای نکرده همچین چیزی نگفتم.من توهین نکردم بهت و گفتم کله ی خودم بوی قرمه سبزی میداده هنوزم به گفته ی اطرافیانم بوی قرمه سبزی میده(من عاشق قرمه سبزی ام)من همیشه طرفدار حقوق انسانی و به جای خانما هستم.بعضی از حقوقی که به ناحق ازشون گرفته شده و در جامعه کم هم نیستن.من مشهد زندگی میکنم اما زیاد تهران رفت و امد دارم.تقریبا همه جای ایران رو رفتم و معتقدم هنوز باورهای غلطی در جامعه امون چه تهران و چه شهرستان حکم فرماست.منظور من باورهای دینی و اعتقادات مذهبیمون نمیشه و فراتر و عمیقت راز این حرفاست.
من حرفای شما رو وارونه نکردم اتفاقا همونجا هم خیلی ازت تشکر کردم و دوباره ممنونم ازت چون در حالی که خیل ادمای اطرافم همه سرزنشم می کردن،شماحرفای دلمو زدی ،چیزایی که توی اون لحظه فقط احساس می کردم و نمیتونستم به زبون بیارم اما نوپو جان اینکه میگی اگر اون اقا علاقه داشت میموند و ارزش قایل میشد واسه خواسته هات حرفت درسته اما بیا ی بار هم از دید اون اقا نگاه کنیم .اونم حتما با خودش همین حرفو می زنه دیگه میگه اگر منو می خواست از خواسته اش کوتاه میومد،تازه اقایون که معروفن به مغرور بودن.پس خیلی نمیشه به این قضیه توی خواستگاری سنتی تکیه کرد.به هر حال ازت متشکرم.بابت وقتی که گذاشتی و لطفی که در حقم کردی برات ارزوی بهترین ها رو دارم![]()







)من همیشه طرفدار حقوق انسانی و به جای خانما هستم.بعضی از حقوقی که به ناحق ازشون گرفته شده و در جامعه کم هم نیستن.من مشهد زندگی میکنم اما زیاد تهران رفت و امد دارم.تقریبا همه جای ایران رو رفتم و معتقدم هنوز باورهای غلطی در جامعه امون چه تهران و چه شهرستان حکم فرماست.منظور من باورهای دینی و اعتقادات مذهبیمون نمیشه و فراتر و عمیقت راز این حرفاست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)