سلام دوباره به دوستان عزیز
من امروز خیلی ناراحتم . نمیدونم چیکار کنم واقعا به ته خط رسیدم . یه هفته هست که با شوهرم قهرم اصلا نمیخوام روشو ببینم . ما یه گروه کوهنوردی داریم تو وایبر. هر هفته قرار میذارن میرن با هم کوه . بیشترش دوستای شوهرم هستند. ولی من بیشترشو نمیشناسم یه هفته به شوهرم گفتم بریم با هاشون گفت نه من زانو هام درد میکنه ولی پنج شنبه گذشته عکساشو تو وایبر دیدم اونقدر ناراحت شدم که اخه چطور وقتی من میگم درد زانو رو بهونه میکنی ذاتا عادتش اینه با هم میریم بیرون هی میگه زانوم درد میکنه اله بله ولی با دوستاش میره کوه و گردش هیچ اتفاقی هم براش نمیفته. تو اون گروه چند تا هم خانم بود که تو عکسا دیدم اونام هستند وبدتر ناراحت شدم هیچ کدومو من نمیشناختم. این هفته هم قرار یه کوه دیگه رو گذاشتن ولی چون تولد برادر زاده ام هست من نمیتونم برم ولی اصلا شوهرم بروی مبارک خودش نمیاره . وهی تو وایبر با دوستاش برنامه میریزه . البته این اولین سفر مجردی شوهرم نیستا . چندین بار با دوستاش رفته سال گذشته یه هفته مشهد و شهرای دیگه بعدا فهمیدم که یکی از دوستاش با خانواده رفتند مشهد ودوستش میرفته مسابقه و بر میگشته پیش زن و بچش ویه بارم که رفته بودند اصفهان بازم یکی از دوستاش برا زن وبچش هم بلیط گرفته بوده یعنی امکانش بوده که زن وبچه هم با خودشون ببرند.اخه شوهرم تو یه تیم ورزشی هستش که مسابقات دوره ای دارند سر عین موضوع چند بار هم با هم بگو مگو داشتیم ولی تو کتش نمیره .نمیدونم واقعا چیکار کنم . اقای خاله قزی شما که گفتی انتظاراتتون رو بگین از شوهرتون مثلا یکیش این چرا صبح پا میشی خودت تنها میری بمن هم نمیگی ؟ شوهرم تو جمع دوستاش انقدر فردین بازی در میاره و فداکاری میکنه به تنها کسانی که توجه نداره منو دخترم هستش منم از این اخلاقش بشدت بدم میاد . تو جمع اونقدر سر دخترم داد میزنه که انتظار داره دخترم مثل یه جوان ۲۰ساله رفتار کنه از این اخلاقش هم متنفرم درسته با من بد رفتاری نمیکنه وسرم داد نمیزنه که نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه . ۱۳ساله با دوستاش میگرده هفته گذشته منم با دوستام رفتم پارک از ظهر تا عصر کل تابستون این سومین بار هستش که میرم بلافاصله فرداش با دوستاش رفتند شهرستان باغ یکی از دوستاش . من دوستام خیلی محدودند بعد وقتی با دوستام میرم دخترم رو هم با خودم میبرم ولی این تنها میره الان هی فکر میگنم من از کجا بدونم با کدوم دوستش رفته چیکار کرده. کاش بمن میگفت نرو خودش هم نمیرفت بازم پرت وپلا نوشتک واقعا خیلی ناراحتم خواهر ندارم بتونم باهاش درد دل کنم با مامانم هم نمیتونم حرف بزنم زودی ناراحت میشه . میگرنش میگیره دلم براش کباب میشه . اگه پنج شنبه جمعه رو تهنارفت کوه منم بلیط تور میگیرم تنها میرم مسافرت![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)