آهان مشکل با کار کردن تون هم داشتن؟دختر بیخیال عزیز جلسه اول مادر و خواهر ایشون اومدن و مامانم ازشون خواسته بودن اقا پسر هم بیان و در صورت توافق بیان توی خونه که ایشون اومدن و بعد از صحبت های کلی من با ایشون رفتیم صحبت کردیم.ایشون کار منو قبول کردن (گرچه خواهرشون همون اول گفتن میخواد خانمش خونه دار باشه، ولی گفتن خودتون صحبت کنید) یعنی کار پاره وقت منو قبول کردن و من هم راضی بودم و همه چیز خوب پیش رفت حتی موقع قرار جلسه دوم هم ازمادر ایشون مامانم پرسیدن که گفتن مشکلی با کار پاره وقت من نیست.اما توی جلسه دوم تصمیمشون عوض شده بود.
اخر این مطلبم ی چیزی بگم،خیلی دلم می خواست به اون اقا بگم اما هنگ زده بودم و نگفتم مخصوصا برای اقایونی مثل اقای اثر راموشون و... که پستاشونو کم و بیش خوندم
پش مشکل فقط منزلی مستقل نبوده؟
خب شما موضع خودتون و مشخص کردین، ایشون هم مشخص کردن.
فقط فرقتون اینه که شما موضعتونو کامل و بدون تغییر مشخص کردین.
اما ایشون با این تغییر عقیده و اختلاف بین حرف خودشون و خواهرشون بعدم تغییر عقیده خودشون، علنا نشون دادن، زیاد نمیشه روی حرفاشون حساب باز کرد و علنا با شما هم کفو نیستن. برای همینم حتما دیگه اقدام نکردن.
شما جز دسته ای از خانوم های انعطاف پذیر در زمینه اشتغال هستین، و کافیه شخصی و انتخاب کنین تا شما رو قبول داشته باشن و بتونن بهتون اعتماد کنن و قلبا به حقوقتون احترام بذارن!
من خودم دوست دارم، مردی و انتخاب کنم، که پیشرفت من براش مهم باشه، دلسوز من باشه، به حقوق اولیه من احترام بذاره اونم قلبا نه صرفا قانونا!
ازاینکه من به اهدافم در زندگی میرسم راضی خشنود باشه. که اتفاقا همچین مردانی در دنیا کم نیستن.
بجاش منم سعی میکنم تو زندگیم چیزی کم نذارم و اگه متوجه شدم یکی از اعضای خانواده ام بخاطر کار و تحصیل من دچار مشکل میشه، مطمعنا اولویت زندگیم خانواده قرار میدم .
اینارو سعی میکنم به کسی که دارم انتخابش میکنم درجلسات آشنایی بهشون بگم، یعنی خودم و یک خانوم انعطاف پذیر نشون میدم! اما قبلش حتما اول باید مطمعن بشی که خواستگارتون این حس احترام و دلسوزی و نسبت به حقوق اولیه خانومها داره، نه اینکه صرفا اولش موافقت کنن بعد ازدواج شرایطی و از عمد جور کنن که خانوم مجبور بشه فقط بشینه تو خونه حتی داشتن یک کار پاره وقت هم ازشون دریغ کنه.
شما اول باید بتونین اول شخصتشونو بشناسین، بعد با توجه به شناختی که از عقیده و طرز فکرشون پیدا کردین، در مقابلش شما هم این اطمینان و بهشون بدین که در مقابل احترامی که ایشون برای شما قایل هستن، شما هم اولویت اول زندگیتون اول خانواده اس بعد سایر اهدافتون چون کار و تحصیل و..!
چون واقعا مرد هم نیاز به این درجه اطمینان داره، چون خانوم هایی هستن که این میزان از خودگذشتگی و ندارن.








علاقه مندی ها (Bookmarks)