سلام، در رابطه با سؤالتون بايد بگم دكتر اينجا چيزي راجع به مولتي ويتامين و مصرفش چيزي به من نگفتن، اما در روز پيش رفتم دكتر، با همسرم، خيلي تأكيد داشتن بخاطر تنهايي با بچه خسته شدم وبايد پرستار بچه بگيرم، هنوزم اعتماد كردن به غريبه برام سخته أما شايد اينكارو بكنم نه بخاطر خودم بخاطر بچه م، چون گاهي در طول روز واسش انرژي كم ميارم...
يه نوع دارو هم واسه افسردگي الان استفاده ميكنم كه البته برا ريلكس شدنه، نميدونم آدم اكتيو و فعالي مثه من چي شدم كه الان اينقد انرژي كم ميارم، دوره بارداري سختي رو گذروندم، همزمان درس هم ميخوندم، البته مدركمو چند سال پيش گرفتم و درسم تموم شده اما برا تطبيق واحدام با اينجا بايد يه سالي ميخوندم كه من ٨ ماهه تمومش كردم، از ماه آخر بارداريم ديگه يه جورايي تو مرخصي بودم...
من نخواستم واسه خودم نسخه بپيچم، اما منطقم راه ديگه اي پيدا نميكنه، همسرمو دوست دارم اما وقتي ميبينم اون با كسي كه من عاشقش شدم اينقد فرق كرده ناخواسته ازش دور ميشم، واي خداي من تا كمتر از يه سال پيش اون رؤيايي ترين مرد دنيا بود، چيزايي رو كه بعضي وقتا تو پيج دوستان ميخونم شوكه ميشم، ما مشكل داشتيم أما چيزاي خيلي كوچيك كه قهرامون چند ساعت هم طول نميكشيد، اما الان اون اصلاً خطايي تو خودش نميبينه، اون اصلاً انگار منو نميبينه، يا اونجور ميبينه كه خودش دوست داره، .....

علاقه مندی ها (Bookmarks)