سلام خانم pbsm
درکت می کنم کاملا چون برا من هم همین اتفاق افتاده. منتهی مشابهش.
طرف ما رسمه که خرجی پاتختی رو مادر عروس میده. که اینکار رو انجام دادیم و خیلی بیشتر از عرف رو. مادرم روز پاتختیم دقیقا پنج برابر مادرشوهرم بهم کادو داد. فامیلای من هم بودن تعدادشون کمتر از فامیلای دوماد بود اما بیشتر از اونا هدیه دادن. تو پاتختی گفتن اینقد مثلا پولش شد. ولی دو سه روز بعدش مادرشوهرم به همسرم گفت پولش رو ازش بگیر به بهانه های مختلف و این کار رو هم کردن.
- تو پاتختیم فامیلام بهم گفتن پولت رو ببر برا خودت طلا بگیر بلا فاصله. متوجه نشدم که منظورشون چیه.
- خلا صه اینکه به فکر تلافی مثل شما نیستم اگر چه از مادرشوهرم بیشتر بدم اومد ولی اینکه تو مجالسشون هدیه بدم یا ندم به جیب همسرم میره پس من خودم رو چرا بد کنم.
حرص نخور عزیزم. زندگیت رو به کام خودت تلخ نکن. به شما اینا رو میگم اما خودم رعایت نمی کنم برا همین هم ضرر میکنم. یعنی خودم رو عذاب میدم. شما اشتباه من رو تکرار نکن.
شوهرت باهات همراهه و درکت میکنه که یه دنیا ارزش داره. همسر من که هر اشتباهی خانوادش کردند طرف اونا رو میگیره.
فقط این و بگم در حد خودت رفتار کن. خودتو اندازه اونا کوچیک نکن. من هیچوقت بهشون هیچی نمیگم. چون ارزششو ندارن که بخوام دهن به دهن بشم.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)