سلام دوستان
من 24 سالمه و درسن 18 سالگی بعد از گرفتن دیپلمم ازدواج کردم درسن 21 سالگی مدارک مورد نیاز برای ثبت نام دانشگاه آزاد سما غیرانتفاعی تحویل دادم هیچ گونه انتخاب واحدی انجام ندادم ولی چند روز بعد متوجه شدم باردارم الان 24 سالمه وقصد ادامه تحصیل دارم رشته م کامپیوترم
ولی............

من و همسرم درخانه پدری من زندگی میکنیم و با پدر و مادرم همخونه هستیم همسرم در شرکت پدرم کار میکنه
یک دانشگاه در نزدیکی خونمون هست که علمی و کاربردی هستش
ویک دانشگاه که فاصله ش ۴۵ دقیقه تا خونمون هست دانشگاه آزادسما غیر انتفاعی هستش که مدارکم چند سال پیش در بایگانی دانشگاه سما هستش
چند وقتی هستش که احساس افسردگی میکنم اعتماد به نفسم اومده پایین و درخونه ی که بامادر و پدرم دارم زندگی میکنم با مادرم خیلی زیاد بحثم میشه و احساس میکنم باید خودم سرگرم کنم و در اجتماع باشم تنها علاقه م اینه که ادامه تحصیل بدم والان که پسرم ۳ سالشه تقریبا مستقل شده شرایط ادامه تحصیل برای من بهتر ازقبل هست
ولی یک مشکل هم هست دانشگاه علمی و کاربردی مهلت ثبت نامش تمام شده و لی دانشگاه سما شیراز که فاصله 45 دقیقه ی باخونمون داره هنوز ثبت نام میکنه
و مامان و بابام باهام مخالفت میکنن میگن مسیرطولانیه وبهتره ترم بعد بری دانشگاه نزدیک خونمون همون علمی کاربردیه
ولی من خیلی باهمسرم صحبت کردم تا راضیش کردم برم دانشگاه میترسم اگه طول بکشه و من این ترم دانشگاه نرم همسرم پشیمون بشه دیگه نذاره ترم بعد برم دانشگاه
گاهی وقتا به ذهنم میرسه دروغ بگم تا به خواسته م برسم به مامان و بابام بگم دانشگاه نزدیک خونمون ثبت نام کردم ولی برم دانشگاه سما که فاصله داره تا خونمون ثبت نام کنم ولی همسرم در جریان بذارم ازش بخوام دروغم فاش نکنه تا ثبت نام کنم ودانشجو بشم بعد براشون توضیح بدم چرا دروغ گفتم میدونم الان بهم بگید این دلیل قانع کننده و منطقی نیس ولی من میترسم دوباره مانعی برای ادامه تحصیل من پیش بیاد دیگه هیچ وقت نتونم برم دانشگاه واینم بگم بهم پیشنهاد ندید الان برای خانواده ت توضیح بده این کارو کردم همه ی اینای که برای شما توی این کامنت نوشتم براشون توضیح دادم ولی بازهم نتونستم راضیشون کنم میگن ترم بعد ولی همسرم چی خیلی زیاد ماباهم بحث مون میشه شاید اگه طول بکشه سرلج بیوفته و نذاره برم دانشگاه چکارکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راه حل پیشنهادی شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/