مرسی نیکی و آنیسا جان.

چه جوری فراموش کنم. حرصم در میارن آخه.ببین من از پنجم ابتدایی خواستگار داشتم. کلا تو فامیل ما رسمه. خالم میگه دختر باید شوهر کنه که خرجش بیوفته گردن یکی

دیگه.

الان به من متلک میندازه که من خواستگار ندارم. دختر خودشو بدبخت کرد حالا نوبت منه. احساس میکنم میترسه از اون سر تر باشم که همه جوره هستم.

ببین هدف ازدواج خوشبختیه دیگه. الان تو این ساعت جلو خونه ی ما حداقل 4-5 تا پسر معتاد نشستن به نظرت من برم به اونا پیشنهاد ازدواج بدم با کله نمیان منو بگیرن؟ اسم اونا هم

شوهره دیگه. مگه نیست؟ خوب اینو خالم نمیفهمه. بهش میگم تو نگران نباش اگه دیدم کسی منو نمیگیره!!! میرم خودم شوهر پیدا میکنم!!! ببین منو وادار میکنه چی بگم آخه!!!

فک میکنی من چقدر الان خرج دارم برا بابام؟ خدا شاهده من اصلا دلم نمیاد سوار اتوبوس بشم که واسه بابام خرج نتراشم پیاده میرم میام. نمیگم برام زحمت نکشیده ولی بی انصافه.

چهار سال دانشگاه درس خوندم اصلا نفهمیدن چی شد چی نشد. تا اونجا که میتونستم خودم کار کردنم بقیه اشم اونقدر صرفه جویی کردم و از لباس و کتاب و ... زدم که درس بخونم حالا

جواب این رفتارای من میشه گیجی و نفهمی . این همه سال پرستار مامانم بودم خدا شاهده خالم یه بار نمی اومد بهش سر بزنه. همه کاراش با من بود. چه طور اون موقع ها نفهم نبودم و

زرنگ محسوب میشدم حالا شدم نفهم!!! چه طور موقعی که کاری دارن یا کمکی چیزی میخوان میان سراغ من اون وقت نفهم نیستم اما....

میدونی همین خالم به اسم من 10 میلیون وام برداشتنی من خانوم مهندس بودم اما الان چی . میخواد رای بابامو بزنه نذاره من درس بخونم. نامردم اگه یه بار دیگه دستشو بگیرم.

میدونی منو چقد از زندگی نا امید کرده!!! نمیدونی چه بلایی سر فکرو اعصاب من آورده.

نمیگم فقط تقصیر اونه و من هیچ مشکلی ندارم ولی خوب حداقل میدونم از اونو خواهرم متنفرم.

داشتم تایپیک قبلی خودمو میخوندم توش نوشته بودم حاضرم برا خواهرم بمیرم اما الان ازش متنفرم. دلم میخواد نباشه. نمیخوام حتی ...

ولش کن. دوست دارم خودمو جمع کنم ولی نمیشه. نمیدونم چی کار کنم واقعا نمیدونم.میخام برا خودم زندگی کنم . اما نمیتونم پاشم. فکرم مشغوله. شبا خوابم نمیبره.

از طرف دیگه کارم پیدا نکردم. حداقل اگه واس خودم پول داشتم وضعیتم بهتر بود ولی ندارم دیگه ندارم. خدا هم که دیگه کاری از دستش برنمیاد.

این سری سعی میکنم گوش ندم . ولی قول نمیدم باز اینجا تایپیک نزنم که دیونه ام کردن.