به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مهر 94 [ 18:50]
    سطح
    32
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    سلام تیام جون ممنونم از توجهت .
    این مدت نبودم باور کن تمامه تلاشمو میکردم که بی خیال قیافم بشم ولی انقدر حساسیتم ناجوره که دارم به خاطر قیافم بد زندگی ای رو میگذرونم حتی حوصله ندارم با دوستای صمیمیم برم بیرون . ورزش و باشگاه و کوهنوردی و استخر که بماند دیگه اصلا توانشو ندارم ..... خستم دیگه خیلی داره بهم فشار میاد مخصوصا که چون با مترو همش رفت آمد میکنم وقتی کسی نگام میکنه فکر میکنم ایرادی تو صورتمه داره زشتیامو میبینه و خیلی احساس بدی پیدا میکنم . چون نمیتونم قیافمو عوض کنم . و همش آینه به دستم و خودمو چک میکنم آرایش زیاد بهم نمیاد . برا همین هیچ راهی واسه بهتر شدن ندارم .

خواهرم میگه وسواس فکریه . ولی من واقعا عیبابی تو صورتم دارم که همه تو اولین نگاه میفهمند . مشکل من اینه که دوست دارم قیافم کاملا زیبا باشه .
    قیافم بخصوص چشمام خیلی ساده و معصومه من اینو دوست ندارم دلم میخواست ظاهرم شیطون و جذاب باشه نه مثل احمقا مظلوم! زیر چشمامم که همیشه گوده انگار مریضم حتی اگه شبا زود بخوابم بازم گوده ...

وقتی میخندمم شاید لبخندم دلنشین باشه یا چشمام حالتش قشنگ شه اما بینیم انقدر پهن و بزرگ میشه که قیافه ام زشت و چندش آور میشه خب من دیگه زیاد عمیق نمیخندم که یه وقت کسی ببینه و مسخرم کنه من نمیتونم بخندم ....

زیادی حساسم میگند هر کی یه شکلیه و نباید رو قیافت حساس شی همین که هستی رو بپذیر و کلی شعار مسخره دیگه که سیرت زیبا داشته باش و همه خوشگلند و زشت وجود نداره و سلیقه ها با هم فرق داره ! خودمم ازین شعار ها دادم . من وسواس ندارم اگه خوشگل بودم که انقدر گیر نمیدادم به خودم راحت میرفتم تو اجتماع کلی دوست پیدا میکردم انقدر غصه نمیخوردم . خدا حتی پول هم بهم نداد که قیافم رو درست کنم پس من به چی دلمو خوش کنم باور کنید هیچکس هم نیست که منو به خاطر این سیرتی که میگید بخواد ! (منظورم پسر نیست ) هیچکس دوستم نداره . البته من به خاطر قیافم روابط عمومیم خیلی ضعیفه ... دوستای صمیمی کمی دارم ... سیرت خوبمم داره از بین میره ! خیلی عصبی و گوشه گیر منزوی میشم وقتی قیافم میره رو اعصابم ... برام مهمه که خوشگل باشم بدون هیچ ایرادی باشم این آرزومه هر چی از خدا میخوام لج میکنه بدترم میکنه .. از همه ی اینا بدتر استعداد و توانای هامم از بین رفتند کار خاصی بلد نبودم البته .ولی به همونم دلم خوش بود ... که دیگه ندارمشون یعنی حوصله ی اجرا کردن ندارم .. فکر کنم دیگه خوب نشم باید برم دکتر؟!! نشد خودم خودمو درمان کنم

2. کاربر روبرو از پست مفید پونیو تشکرکرده است .

یاس آبی (پنجشنبه 10 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)