من با نظر همه موافقم! ولی عمل بینی رو نمییخوام پول از خواهرم بگیرم چرا باید پولی که بدست آورده رو من خرج قرو فرم کنم باید برم سر کار که نمیدونم چه کاری چون برا سر کار هم اعتماد بنفسو ندارم .
تیام همه ی گزینه ها جواب سوالته اما اولی کم تر گزینه اول خوشگلم اما یه وقتا خیلی زشتم مثلا پوستم خیلی داغون میشه زیر چشام گود میره موها داغون خشک و بد حالت بینیم خیلی وررم میکنه تو ی عکس بد میوفتم مخصوصا اگه دوستم که کنارمه خیلی خوشکل بیوفته من میگم پاک کن عکسو اون میگه نه خوبی چون خودش خوبه اگه بگم عکس نمیخوام فحشم میدن میگند دیوونه لوس نشو باز ! یه وقتا شاید توهم میزنم آینه زیاد دستمه همش خودمو وارسی میکنم دست خودم نیست !گزینه 2 دروغ میگند چون من دوستشونم هیچکس هم مستقیم نمیزنه تو ذوق کسی از قیافش ایراد بگیره فقط بچه ها تو دوران مدرسه اینکارو میکنند . 3 گزینه ی 3 رو نیستم فکر میکنم قیافم غیر طبیعیه یادمه یه بار تو خوابگاه یه دختری اومد اتاقمون بار اول منو می دید گفت چه قیافه باحالی داره ! من نپرسیدم باحال یعنی چی منظورش با نمک بود یا عجیب و غیر عادی؟!
من با خنده ها م مشکل دارم به نظرم مسخره ترین و زشت ترین خنده رو دارم چون دماغم خیلی بزرگ میشه دندونامم زیادی بزرگند ولی صافن نه دندونام خوبند خدارو شکر :) یکی دو نفر گفتند میخندی بانمک میشی خب یعنی خوشگل نمیشم خنده دار میشه ریخت نکبتمزشت با نمک خوبه یا خوشگل بی نمک اینام سلیقه ایه ! ؟
تیام من تا وقتی حالم خوب نشه ازدواج نمیکنم که کسی هم دوستم داشته باشه برام مهم نیست شاید اگه منم دوستش داشته باشم حس خوبی پیدا کنم اما جرات بودن با کسیو ندارم :) آقا پارسا ممنون خیلی خوبه که شما ها هستید خدارو شکر . هر تصمیمی بگیرم هر کاری کنم چه خوب بشم چه بد میام اینجا میگم ممنونم از همگی![]()
آقا کیارش کمال گرای واسه کسایی هست که واقعا عالی باشند ؟ من خیلی بی ارادم پرتلاش نیستم . ولی از اشتباه کردن میترسم این برا کمال گرایی هستش .
تیام ممنونم عزیزمآ خه خودم از دست خودم خستم من از خودمم معذرت میخوام ....
اشتراک گرفتم ولی به این زودی پر رنگ نمیشم که این آخرین پستمه.

گزینه 2 دروغ میگند چون من دوستشونم هیچکس هم مستقیم نمیزنه تو ذوق کسی از قیافش ایراد بگیره فقط بچه ها تو دوران مدرسه اینکارو میکنند . 3 گزینه ی 3 رو نیستم فکر میکنم قیافم غیر طبیعیه یادمه یه بار تو خوابگاه یه دختری اومد اتاقمون بار اول منو می دید گفت چه قیافه باحالی داره ! من نپرسیدم باحال یعنی چی منظورش با نمک بود یا عجیب و غیر عادی؟!
زشت با نمک خوبه یا خوشگل بی نمک اینام سلیقه ایه ! ؟ 
آ خه خودم از دست خودم خستم من از خودمم معذرت میخوام ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)