نقل قول نوشته اصلی توسط شوالیه تاریکی نمایش پست ها
نه نمیشه که همسرش رو نخواد، امکان نداره ولی به واسطه غرورش، به واسطه تحریک اطرافیان و....ابراز نمیکنه و یا یرعکس میگه و اینم مطمئنم که اگه خدایی نکرده ... جدا بشید یه روزی بدجوری پشیمون میشه چون اون اقدام به این کار کرده و شما راضی نبودید درسته که احساس مردها از عقلشون مجزا هست اما همیشه باهاشون ثابت باقی میمونه ولی کنترل شده تا یه موقعی که دیگه عقل توانایی کنترل اون احساس رو نداشته باشه و بواسطه منطق و طرز فکر جدیدش و بالا رفتن سن و ... خودش رو هم مقصر بدونه و اون موقع هست که دیگه نمیشه جلوش رو گرفت و این وقتش متأسفانه ممکنه خیلی دیر پیش بیاد و غیر قابل جبران باشه ولی پیش آمدنش قطعیه مطمئن باشید
بله همه هم بهش همینو گفتن که پشیمون میشی ولی خب انگار دیگه فایده ایی نداره من فکر میکنم چون مامانش همواره خودشو بین ما می انداخت شوهرم همواره مجبور بود در هر مرحله ایی بین منو مامانش یکی رو انتخاب کنه و چون مامانش خیلی شدید از عواطفش به نفع خودشون استفاده میکردن و تاثیر بیشتری روش داشتن شوهرم از این انتخابا دیگه خسته شد و تصمیم گرفت مامانشو انتخاب کنه که تصمیم درستی نیست ولی خب من این وسط نابود شدم چون همه جوره باهاش سازگاری کردم