نوشته اصلی توسط
فرشته اردیبهشت
در جواب به یکی از پست های دوستان که بسیاربه من لطف داشتن و من وقت نکردم جواب بدم بگم که :
پاییزه ؛منظورش شما بودینا :

نوشته اصلی توسط
paiize
میبینم که تاپیک کل کل روبه جای تاپیک سوالات و...اشتباه گرفتین!!!
یامیخواستین موضوع روعوض کنید!!!
جای شما بودم حتی یه لحظم درنگ نمیکردم و زیر آتش سنگین توپخانه ی کل کل تبدیل به خاکستر میکردمش!،توهین خیلی بزرگی بهتون کرد!من که نمیتونم باهاش کنار بیام حالا شما رو نمیدونم! فقط راحتش نذارید! البته هر جور خودتون صلاح میدونیدا!

نوشته اصلی توسط
فرشته اردیبهشت
پاییزه جان اگه منظورت سوال تبدیل اعداد به فارسی منه بله من جوابشو بلد بودم فقط نمیدونم در جریانی یا نه دوستان بد پیله ای در این سایت داریم که انرژیشون زیاده خواستم یکم برا پیدا کردن جوابش سرگرم بشن که متاسفانه گولمو خورد و دم به تله داد .
دوست عزیز حواستو جمع کن اون پست یه تله بود
دام کار گذاشتن تو پست خیلی خوبه ولی اینکه آدم خودش تو دام خودش بیافته اونم تویه همون پست خیلی خیلی بده معلومه تجربه ندارین!:

نوشته اصلی توسط
فرشته اردیبهشت
در جواب به یکی از پست های دوستان که بسیاربه من لطف داشتن و من وقت نکردم جواب بدم بگم که :
امروز تو بولتن یه جمله خیلی با محتوایی نوشته بود که گفتم بد نیست با شما هم در میون بذارم:
"برای شناختن ادم های دوروبرتان لازم نیست با ان ها به سفر برویدچهره واقعی دوستان خود را در تاپیک کل کل ببینید و لذت ببرید"
البرت اینشتاین
اگر این یک تله بود جملات بالا را می بایست حذف میکردید ؛ البته شایدم از پاییزه ترسیدین ،و برای اینکه از واکنشای ایشون در امان باشید اینا رو هول هولکی اضافه کردین!
ضمنا دوستان اینقدر مستاصل بود که دلم براش سوخت وگرنه اگه بهش میگفتم روش کلیک راست کن و بعد delete رو انتخاب کن اون این کارو میکرد ! باید نهضت سواداموزی کلاس کامپیوترم بذاره میخواین برین شرکت کنین!!؟ خوبه ها!!
به هر حال بازم باختین! ، متاسفم!

نوشته اصلی توسط
abi.bikaran
روز خوش اقا رضا
روز شما هم خوش! آسیاب به نوبت!؛قول میدم جبران کنم!! 
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : چهارشنبه 16 مهر 93 در ساعت 15:45
علاقه مندی ها (Bookmarks)