دوستان میشه لطفا بگین اینجا چه خبره؟منظورتون از این حرفا چیه؟
از اول قرارداد این تاپیک به نحوی بوده که اولا حرف جدی توش زده نشه و دوما کسی جدی برداشت نکنه.
دسته کم بنده از روز اول رویکردم این بوده .
قرار هست که لحظات خوشی با هم داشته باشیم و اگر چیزی گفته میشه همگی باید با هم بخندیم اگر نمیخندیم یعنی داریم اشتباه برداشت میکنیم و دیگری متضمن اشتباه ما نخواهد بود.
اما اگه دلخوری پیش اومده میشه دربارش صحبت کرد و همدیگه رو آگاه کرد از دیدگاههای متفاوتمون. فراموش نکنید هر کدوم از ما میتونیم مال فرهنگای متفاوتی باشیم ،از جاهای مختلف کشور، با تربیت های مختلف و طرز فکرای متفاوت ؛پس لازمه که وقتی برداشتی مخالف هدف تاپیک میکنیم از دید نویسنده ی پست ابتدا آگاه بشیم و بعد برداشت کنیم نه اینکه با افکار خودمون نتیجه گیری کنیم چون پست رو ما ننوشتیم شخص دیگه ای نوشته.
هر چند دقیقا نمیدونم پستای اخیر که انگار زخمای کهنه رو داره باز میکنه منشائش کجاست،از همگی درخواست میکنم به نوشته های بنده کمی دقت کنید.
حالا که یکمی بحث جدی شد ؛ از منم لطفا بگید ،نظراتتون راجع به پستای من چی بوده ؛بی مزه بوده ،نامفهوم بوده ،یا در راستای هدف تاپیک بوده و ... .اگر پستی گذاشتم که کسی ناراحت شده ولو یه دلخوریه خیلی کوچک لطفا بفرمایید تا من علاوه بر اینکه بتونم توضیح بدم و مسئله رو حل کنم فرصت اصلاح خودم رو داشته باشم.
از همگی ممنونم.
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
علاقه مندی ها (Bookmarks)