سلام برادرهمیشه در صحنه من آقای خاله غزی٫ خوبید؟!
خیلی ممنونم از صحبتحای خصوصیتون! منم هیجوقت صحنه رو ترک نمیکنم و با صبر و شکیبای منتظر همسرم هستم و در کنارش واسه همون چند درصد که شاید زبونم لالهمسرم نیاد دارم تمرین میکنم که بتونم یه روزم اگه نیومد احساستم رو کنترل کنم و آماده باشم !
اینکه دختر خوشگلتر از من تو خیابونها باشه٫فکر نمیکنم...شوخی کردم ولی خوب خوشبختانه اینجا دخترهای آلمانی زیاد جزابیت ندارند و همسر منم سخت ایرانی پسند هستند
ولی خوب در بعضی موارد واسه مردها هیچی اهمیت نداره که خوب گفتن نداره و همونطور که استاد فرمودند دختر ایرونی مثل گله چه رنگ و روی داره٫جریان اینه
! حالا بدون شوخی٫چشم حواسم بهش هست که اگه پاشو کج بذاره خدا بدادش برسه
!!!
بله دقیقه بینمون بدجوری فاصلی افتاده که من امیدوارم با محبت کردن بهش البته نه محبت افراطی از این فاصله کم کنم٫آیا راه دیگه ای سراغ دارید که علی رو به خودم نزدیک کنم؟! چشم من صبورانه منتظرم تا خود زمان بیشتر مشکلات رو واسمون حل کنه و میدونم که علی هر چه بیشتر تغییر منو میبینه یک قدم مورچه ای بطرفم میاد و من واسه همون نیمچه قدمشم خدامو شکر میکنم! قراره امشب پارمیدارم ببره پیش خودش اونجا بخوابونه٫ بهم پیام داد سوده خونه تنها نمونها برو پیش مامانتانا چون خوب میدونه من از تنهای میترسم
(من شکه شدم که بفکر تنهای منه و ترسم) براش نوشتم مرسی که بفکرمی خونه مامانم نمیرم چون خواهرم امشب و فرداشب اونجاست٫خونه میمونم( همون خواهرم که کارت بانک تقاضا کرده بود٫هنوز کمی باهاش سر سنگینم)بهش گفتم دوستم میگم بیاد پیشم که تنها نباشم!
اینم یه نیمچه قدم دیگه! خدا جونم تو چقدر خوبی٫شکرت میکنم خدا جونم...
ولی در کل راهه دیگه ای هست که بتونم از این سردی کم کنم تا صمیمیتر بشه باهام! امشب سعی میکنم بیام و نامه ای که نوشتم رو واستون بذارم٫لطف کنید اگه اشتباهاتی توش هست بهم تذکر بدید٫من پیشاپش از همتون ممنونم!

همیشه در صحنه من آقای خاله غزی٫ خوبید؟!
همسرم نیاد دارم تمرین میکنم که بتونم یه روزم اگه نیومد احساستم رو کنترل کنم و آماده باشم !
...شوخی کردم ولی خوب خوشبختانه اینجا دخترهای آلمانی زیاد جزابیت ندارند و همسر منم سخت ایرانی پسند هستند
ولی خوب در بعضی موارد واسه مردها هیچی اهمیت نداره که خوب گفتن نداره و همونطور که استاد فرمودند دختر ایرونی مثل گله چه رنگ و روی داره٫جریان اینه
! حالا بدون شوخی٫چشم حواسم بهش هست که اگه پاشو کج بذاره خدا بدادش برسه
!!!
! قراره امشب پارمیدارم ببره پیش خودش اونجا بخوابونه٫ بهم پیام داد سوده خونه تنها نمونها برو پیش مامانتانا چون خوب میدونه من از تنهای میترسم
(من شکه شدم که بفکر تنهای منه و ترسم) براش نوشتم مرسی که بفکرمی خونه مامانم نمیرم چون خواهرم امشب و فرداشب اونجاست٫خونه میمونم( همون خواهرم که کارت بانک تقاضا کرده بود٫هنوز کمی باهاش سر سنگینم)بهش گفتم دوستم میگم بیاد پیشم که تنها نباشم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)