چکامه به خاطر خدا حرف گوش کن. داری چیکار می کنی با خودت ؟؟؟؟
عزیز دلم تمومش کن. از همین الان فکر کن ازش جدا شدی. چکامه تمام نیازهاتو توی همسرت خلاصه کردی. به خدا دداری دیوونه می شی. ببین همه دارند بهت می گن خودت فقط می تونی به خودت کمک کنی. چکامه برگرد به زندگیت. روزهاتو که سر کار می ری. بعدش چار تا کلاس دیگه برو. مهمونی بگیر. چکامه یک مدت محل همسرت نذار. باور کن من مطمئنم اون هنوز انقدر دوستت داره که جرات طلاق نداره. فقط داره حرفشو می زنه. می بینی وقتی گریه می کنی بهت می گه حسینیه راه انداختی. یعنی از چکامه همیشه گریان متنفره. چکامه تو رو خدا به خودت بیا. با خودت یک تصمیم بگیر. به زندگی عادیت ادامه بده. تمام کمبودهای روحیتو با چیزهای دیگه پر کن.چکامه سعی کن یک مدت حضور همسرتو از ذهنت پاک کنی. می دونم خیلی سخته. ولی تو می تونی. چون خیلی بدتر از اینو تونستی. یادت باشه اگه تو خودت برای خودت دلت نسوزه اگه خودت برای خودت ارزش قائل نشی همسرتم نمی شه. اون الان از چکامه ضعیف وابسته متنفره. اینو بفهم . بشو چکامه زیبای طنازه محکم قوی. زنی که آرزوی هر مردی است. ذات مرد ناز خریدنه . خواهش می کنم چکامه به خودت بیا قبل از اینکه خودتم به نابودی بدی چه برسه به زندگیت. چکامه جان اگه می خوای شمارمو برات بذارم. اگه بخوای تمام ماها حاضریم روزهاتو پر کنیم. پیشت باشیم و کمکت کنیم. تو تنها نیستی ما همه پشتتیم. به خدا اگه بخوای هر کاری که از دستم بر بیاد برات می کنم. عزیز دلم ت تنها نیستی. به حرفام خوب فکر کن ماه من