سلام به دوستان ، امیدوارم راهنماییم کنید نمیدونم باید چی کار کنم
اول یه مختصر از شرایط خانوادم میگم ، چهار نفریم پدر ، مادر و یک خواهر و برادر که خودم باشم
پدرم که چند سال پیش فیلش یاد هندوستون کرد و دوباره ازدواج کرده و دو تا بچه هم از اون زنش داره و کلا هر وقت دوست داره میاد خونه مثلا شاید ماهی 3 4 بار اونم ساعت 10 11 شب ، مادرم هم که شاغل هست و خواهرم 14 سالشه . با توجه به اینکه رفتار های مشکوکی ازش دیدم که همش سرش توی گوشی هست و گوشی هم رمز دار و البته سایلنت تصمیم گرفتم که یه چک بکنم به بیراهه نره . البته راضی نمی شد ولی به بهونه نصب کردن نرم افزار تونستم اس ام اس هاشو کپی کنم روی کامپیوتر و متاسفانه دیدم که با دوستاش حرف های بسیار زننده میزنن و از ارتباطاتشون با پسر ها برای هم میگن . البته با توجه به اینکه با سرویس میره و میاد این ارتباطات در حد همون تلفنی هست ولی خیلی ناراحت شدم وقتی فهمیدم .
من همیشه با این دید که ممکنه یکی هم بخواد با خواهرت باشه تا این سن ( 23 سال ) هیچ وقت با هیچ دختری ارتباط نداشتم گفتم پیش خدا گم نمیشه ولی انگاری شده
با توجه به اینکه پدرم هم تقریبا هیچ وقت نیست احساس میکنم من کوتاهی کردم که اینجوری شده و الان هم نمیدونم چی کار باید بکنم . البته هنوز نه به روی خودش نه کس دیگه هم نیاوردم تا یه تصمیم منطقی بگیرم . امیداورم نظراتون رو بگید

علاقه مندی ها (Bookmarks)