سلام دوست عزیز
اولا به نظر من که البته کارشناسی نیست اصلا شما با پدر ایشون نرید صحبت کنید... شان خانوادتونو حفظ کنید... رابطه دوستی نیست که ... شاید با هم ازدواج کردین خب برای پدر مادرتون ارزش قائل باشید و تاکید کنید همه تصمیماتون با نظر خانوادست....
مسئله دیگه اینکه من هر چی پستتونو خوندم غیر از گریه ها و بروز احساسات این آقا چیزی شما اشاره نکردین...من نمیخوام منفی حرف بزنم... اما به نظر خودتون چرا یه ادم 25 ساله باید انقدر گریه کنه و جای اینکه دنبال حل مسئله به صورت منطقی باشه مدام با خرید کردن و گریه و بروز احساسات و بیرون رفتن دارن خودشونو ابراز میکنن؟ من توصیم اینه که حتما حتما از دید منطقی تر به ایشون نگاه کنید....پدر ایشون چرا میگن دارین احساستی رفتار میکنین؟ فکر نمیکنید شاید ایشون که فرزندشونو کاملا میشناسن شاید درست فکر میکنن؟ نمیشه خرده گرفت که شاید ایشون اشتباه میکنن نمیان خواستگاری ... خب تو فرهنگشون شاید این آشنایی و رفت و آمد مشکلی نباشه بدون رسمی شدن...... این که عکس شما رو دیده از خانواده شما از ایشون پرسیده؟ اینکه اصلا کی هستین یا چخ تشابهاتی دارین؟ یا فقط صرفا از ظاهر تعریف کردن؟ شاید پدرشون فکر میکنن که پسرشون شاید الان عاشقه و فردا فارق... به هر حال شما سعی کنید احساساتی نباشد... همونطور که خوتون گفتین یه بار اذیت شدین قبلاً.... مراقب خودتون باشید.....![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)