سلام .مطالبی رو که دوستان ذکر کردن مفید بود .ولی من میخوام از تجربه ی خودم چیزی برات بنویسم. رابطه با جنس مخالف رو داشتم مثل شما و بعد ها این مشکلی رو که شما دارین برای من هم پیش اومد. اصولا"رابطه با جنس مخالف به هر نیتی عاقبت خوشی نداره.مثلا"اگه با نیت ازدواج باشه هزار جور مشکل در زندگی مشترک ایجاد میکنه که خود این موضوع بطور مفصل جای بحث داره .احساس تنهای میکنی حالا به هر دلیلی به نظر خودت اون طرفی که شما میخوای باهاش رابطه برقرار کنی حالا هر کی باشه تا ازتنهای در بیای و بتونی با هاش درد دل کنی و....چقدر وقت وزمان میخواد تا کاملا"همدیگرو بشناسین و با احساسات وخواسته های همدیگه آشنا بشین .و عقاید و نظر های خودتون رو به طور کامل بشناسین . تا بتونین حرفها و گفته های همدیگرو درک کنینو........ مشخصه که به زمان زیادی احتیاج داره .خوب تو این مدت بدون شک وابستگی هم به وجود میاد که دردی رو به درد های دیگه اضافه میکنه ودر مدت زمان کم فکر نکنم به اون چیزی که میخوای برسی البته راجب به این موضوع (.تا اینجا رو داشته باش) .من هم مثل تو احساس تنهای داشتم ولی بجای این کاری که تو میخوای انجام بدی من یه دوست از جنس خودم انتخاب کردم یه دوست قدیمی که هم با تجربست وهم کاملا" همدیگرو میشناسیم یعنی شناختمون راجب به هم کامله.هم راجب به خواسته هامون و نیازهامون . کمبودها و....که خودت بهتر میدونی من ودوستم خیلی باهم راحتیم راجب به هر موضوعی بی پرده صحبت میکنیم در کل همون کسی بود که تونست من رو از تنهای در بیاره وخیلی هم توزندگیم به من کمک کرد .حالا بیا وقضاوت کن که کدوم راه بهتره انتخاب من یا انتخاب تو .من که به نتیجه ی خوبی رسیدم .امیدوارم تجربه ی من کمکی به تو بکنه .(یکی از دوستان نوشتن که این احساس شما عادته .سوءتفاهم پیش نیاد گفته ی ایشون درسته )

علاقه مندی ها (Bookmarks)