نقل قول نوشته اصلی توسط واحد نمایش پست ها
دوست خوبم سلام . ببخشید نتونستم اسم کار بریتون رو بخونم . در سال اول دانشگاه برخی از دانشجویان ناشی و کم سن وسالن و به نوعی میشه گفت بچه دبیرستانین و با محیط دانشگاه اشنا نشدند . و اینکه با دختر خانمها توی یه کلاس میشینن نا اشنا هستند . و شاید بشه گفت بلد نیستند مثل یه اقا رفتار کنند . و بچه بازی در میارن . ولی از اینجور افراد همیشه و همه جا وجود داره و نمیشه کاریش کرد . در دوران دانشجویی هم اتاقی و دوستی داشتم که همیشه از این موضوع نالان بود و همیشه بد و بیراه به پسرهای دانشکده وحتی پسرهای محله میگفت که چرا اینقدر بی ادبند و فلان و بهمان گفتند . این موجب تعجب من میشد چون خود من هم با همه اون پسرها برخورد داشتم . و حداقل در حضور خودم هیچ بی ادبی ازشون نمیدیم . این خیلی فکرم رو مشغول کرده بود و دائما خودم رو با اون دوستم مقایسه میکردم تا ببینم تفاوت ما دو نفر در چیه که رفتار متفاوتی با ما میشه . ما دو تا دوست صمیمی بودیم . هر وقت هم باهم جایی میرفتیم باز هم من چیزی متوجه نمیشدم . تا اینکه به این نتیجه رسیدم ما فقط یک تفاوت داشیم . حجاب
دوستم با حجابه هر کی بهش میرسه یه چی میگه. آدم بی فرهنگ بخواد بگه میگه.
مثلا بهش میگن چرا تو چادر زندگی میکنی، برو کمیته امداد خونه بهت بدن و از این حرفا.

- - - Updated - - -

راستی یه مسئله دیگه هم هست. من خیلی مهربون و دلسوزم و حتی خیلی ساده.

اونا دارن از این خصوصیت من سوء استفادا میکنن.

باید باهاشون مثل سگ باشم.