به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 18 دی 94 [ 21:10]
    سطح
    27
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 17 در 5 پست

Array

حس بدی نسبت به مدیرم دارم

با سلام من قبلا یه تاپیک زده بودم راجع به ارتباطم با همکارم ولی موضوعی که خیلی منو اذیت میکنه اینه که نسبت به بعضی از رفتارای مدیرم حساسیت پیدا کردم. ایشون اوایل بعضی وقتا وقتی سر موضوع کاری حرف میزدیم و حرف منو تایید میکردن میگفتن بزن قدش! حس بدی بهم دست میداد . بعدا دیدم مثلا تار موم از مقنعم زده بیرون خودش درست میکنه یا مثلا میپرسه که موهات چرا سفید شده یا ابروهامو اصلاح کرده بودم همش میپرسید چیکار کردی چرا قیافت عوض شده؟ اینا زیاد حساسم نمیکرد تا اینکه یه بار با ایشون رفته بودیم یکی از ادارات موقع برگشت نزدیک بود تصادف کنیم من ترسیده بودم اول دستشو گذاشت رو قلبم (که کار خیلی بدی بود) بعدم دستمو گرفت که مثلا آرومم کنه. من همش خواستم خودمو قانع کنم که ایشون همسن پدرم هستن و منظور ندارن ولی بعد یه هفته دوباره سر یه موضوعی حرف میزدیم پاشد یه لحظه بغلم کرد! چندشم شد و ازون به بعد حس بدی بهم دست داد که نمیتونم جو اونجارو حتی یه لحظه تحمل کنم و مرتب لحظه شماری میکنم که کی ازونجا میام بیرون. به شوهرم جریان رو گفتم و ایشونم از من خواستن هرچه زودتر ازونجا بیام بیرون. راستش هرچقد با خودم فکر میکنم دیگه نمیتونم خودمو قانع کنم که فکر بدی نداره. فقظ مشکل اینجاست که از لحاظ مالی در وضعیت خوبی نیستیم نمیدونم ازونجا بیام بیرون چیکار باید بکنم چون واقعا به مشکل برمیخوریم و از طرفی هم نمیخوام به هر قیمتی حقوق داشته باشم و حتی از نگاه اون آقا چندشم میشه و احساس میکنم اگه اونجا بمونم یواش یواش پاشونو فراتر میزارن. اونجا نه از دست همکارم آرامش دارم که وقت و بیوقت زنگ میزنه و نه ازین آقا خوشم میاد. نمیدونم تو این شرایط چه عکس العملی نشون بدم .راهنماییم کنین لطفا.

2. کاربر روبرو از پست مفید delkhosh تشکرکرده است .

ali -guilan (یکشنبه 16 آذر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)