شاید این نوارهای قدیمی یادت باشه وقتی از ریل ورونق خودش خارج میشد اگه میپیچید یا یه قسمتیش میزدبیرون تا آخر به صورت پیچیده ای خارج میشد ودرست کردنش مشکل تر. وسواس فکری علاوه بر اینکه معلول اضطراب هست به خصوص درسنین پایین ، روابط این چنینی که شبهه عاطفی شدن دارن یابعدا عاطفی میشن یکی ازعوارض آیندشون وسواس فکری هست.
بنابراین همونطورکه خودت هم اشاره کردی برای آرامشت هم که شده نیازبه قطع روابط مجازی وغیرضرور داری به هرحال همونطورکه خودت هم واقف هستی سابقه ارتباط با این فرد دراین مدت کوتاه نشون داد دچار چالش میشی درآینده هم بازاین اتفاق میفته.اون حس نوستالوژی که به زبان فارسی داری رو کاملادرک میکنم بالاخره هر از گاهی نیاز به اشباع دراین زمینه داری ولی بهتره از راههایی که به سلامت روح وروانت آسیب نزنه
.خودمن توی انتخاب برنامه های ادبی سخت پسند هستم ولی بالاخره برنامه هاو همایشهای خوبی هم هستند که کمک کننده اند یکی از دم دست ترینشون برای من برنامه رادیو ۷ازشبکه آموزش هست که جذابیت خاص خودش روداره..و مهترازهمه بیشترکردن ارتباط باشوهرت هست که خودت هم به اون اشاره کردی.میتونی باهاش مشورت کنی درمدیریت زمان طوری برنامه که حداقل در درازمدت زمان بیشتری کنارتوباشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)