سلام وبازم ممنون
راستش من یک ساله که خواننده این سایت هستم تمام مطالبی که سوده خانوم نوشتنو یک به یک خوندمو دنبال کردمو ازشون چیزای زیادی یاد گرفتم اصلا هر روز صبح به عشق تاپیک ایشون سریع میومدم سایتو چک میکردم اما بعد ازینکه خداروشکر ایشون مشکلشون حل شد ودیگه تاپیکی باز نکردن به این فکر افتادم که منم میتونم ازراهنمایی دوستان اینجا استفاده کنم
راستش منم تو زندگیم تا به اینجا که رسیدم هزاران مشکلو پشت سر گذاشتم مشکلاتی که هر کدومش میتونست باعث اتفاقات بدی تو زندگیم بشه وهرکدومش میتونست این زندگیو به جاهای باریک بکشونه مشکلاتی که خیلی بزرگتر از این مشکلم بودن اما حالایه ذره خسته شدم وکم انرژی
من اصلا زندگیمو مثل دختر پسرهای امروزی که خیلی شیک و مجلسی میرن سرخونه زندگیشون شروع نکردم اگه بخوام راجع به مشکلات اول زندگیم از روز اول خواستگاری و شیوه ی ازدواجم وتفاوت های فرهنگی و سنی و..... حرف بزنم ده تا تاپیک میخواد اگرچه الان که به گذشته فکر میکنم اگرچه خیلی ناراحت میشم واسه شرایطی که داشتم اما به خودمم افتخار میکنم که واسه زندگیم وعشقم جنگیدم
زندگیمو از زیر صفر شروع کردم بدون حمایت هیچ کسی نه تنها حمایتی نبودبلکه مشکلاتی هم واسم درست میکردن که مطمئنم هرکس جای من بود قید اون ازدواجو میزداما من کلا ادم یه ذره سرسختیم از مشکلات نمیترسم منفعل نیستم به هر طریقی شده یه راهی واسش پیدا میکنم
عاشق همسرم و زندگیم هستم وهر روز دلم میخواد رابطم بهتر از قبل بشه
چیزی که منو اینجا کشوند نیازی بود که حس میکردم راستشو بخواید اینقدراین سه ساله راههای مختلف رو رفتم تا تونستم واسه هرکدوم از مشکلاتم راه درستوپیدا کنم یه ذره خسته شدم دلم میخواد ازین به بعد راهنمایی بگیرم که اینقدر انرژی ازم گرفته نشه من تو این سه سال هیچکدوم از مشکلاتمو پیش کسی نمیگفتم چون نمیخواستم کسی از مشکلاتم باخبر بشه حتی خونوادم از 20 %مشکلاتمم خبر نداشتن اما اینجا همون جاییه که همیشه دلم میخواست پیداکنم
هر پیشنهادی که از کسی بگیرم هر انتقادی که بشنوم همه رو با جونو دل میشنوم واجرا میکنم همه ی این حرفارو زدم که مطمئن باشید به اندازه ی کافی صبورم وتحملم بالاست
راستی فرمودید اشتراک سایتو بگیرم مگه الان نیستم؟ منظورتون اشتراک خصوصیه؟پس لطفا راهنماییم کنید چطوری اینکاروبکنم ممنونم از لطفتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)