از پرنیان یاسیعزیزم واقعا ممنونم.خیلی لطف میکنی و با دقت راهنمایی هایی که بمن شده رو میخونی و با دقت بررسی میکنی...
باید بگم که نه من خداروشکر با اینکه دختری احساسی هستم ولی دارای یک شخصیت کامل مستقل هستم و خیلی راحت میتونم احساساتمو کنترل کنم.... و هیچ وقت نمیذارم احساساتم جلوی دید منطقی و عقلانیمو بگیره و نذاره توی مواقع حساس درست تصمیم بگیرم....!!!
من با خیلی از آقایون در ارتباطم بخاطر رشتم که مهندسی برق هستش ( یک رشته ی کاملاً مردونه) و از روابط اجتماعی بالایی برخوردارم و همین طور خیلی راحت از کسی خوشم نمیاد...
و گفتم این آقا در قبالی کاری که برای من انجام دادن حق الزحمتشونو گرفتن...!! پس حتی این احساس از روی دین و حق بگردن بودنو وابستگی شخصیتی و .... نیست.
نه اشتباه برداشت نکنید.....!!! من اتفاقا با پدرم توی امر ازدواج خیلی راحتم.... حتی خیلی صمیمانه میشینیم با خونواده راجع به خواستگاری که رسمی میاد خونه صحبت میکنیم.
و نظراتمونو بهم میگیم... و پدرم از دید مردونه و جامعه و اقتصادی آقای خواستگارو بررسی میکنه و مادرم از لحاظ اجتماعی و فرهنگی و شخصیتی و مذهب و ایمان... و حتی برادر کوچیک ترم هم نظرشو میده و از دید اون هم بررسی میکنم....
ولی این مورد فرق میکنه...!!! من بیام به پدرم بگم که خودم از یکی خوشم اومده و بیایم کاری کنیم که رفت و امد بیشتر باشه راستش یکم برام سخته... گفته بودم دختر مغروری هستم و شایدم همین غرورم اجازه نمیده بهم....!!
از meinoush عزیزم ممنونم بابت وقتی که برای من گذاشتی...
و از همه ی دوستانی که بمن لطف داشتن و نظراتشونو برام نوشتن و منو راهنمایی کردن واقعا ممنونم.
و نتیجه کلی که گرفتم اینه که فعلا باهاش یک مدت خودم درارتباط باشم و سعی کنم در عین حال که باهاش رسمی برخورد میکنم ولی توی هر برخوردی یک موضوعی رو پیش بیارم و راجع بهش نظرشو بپرسم غیر مستقیم و خودمم نظرمو بگم...
مثلا دیشب راجع به کار در عسلوی باهم صحبت کردیم و خیلی محترمانه من نظرمو بهش گفتم چون دنبال کاری ثابت با درآمد بالاتری هستش...!!
و انشاءا... دنبال راه حلی هستم که بتونم به یک بهونه ای سر یک موضوعی به جای اینکه من برم خونشون ایشونو دعوت کنم بیاد خونمون هم کارمو انجام بده و هم بگم بیاد پدرمو از نزدیک ببینه....
فعلا تا همین جا فکر میکنم کافیه... امیدوارم خودش زودتر پیش قدم شه و منو راحت کنه...
من محدودیت پست دارم اگر نتونستم جوابتونو بدم همین جا ازتون عذر خواهی میکنم.... ولی از راهنماییتون بهره میبرم و واقعا از همگی ممنونم...![]()

خیلی لطف میکنی و با دقت راهنمایی هایی که بمن شده رو میخونی و با دقت بررسی میکنی...

علاقه مندی ها (Bookmarks)