به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 04 تیر 95 [ 00:33]
    سطح
    42
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 185
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,700

تشکرشده 116 در 24 پست

Array
    از پرنیان یاسیعزیزم واقعا ممنونم. خیلی لطف میکنی و با دقت راهنمایی هایی که بمن شده رو میخونی و با دقت بررسی میکنی...

باید بگم که نه من خداروشکر با اینکه دختری احساسی هستم ولی دارای یک شخصیت کامل مستقل هستم و خیلی راحت میتونم احساساتمو کنترل کنم.... و هیچ وقت نمیذارم احساساتم جلوی دید منطقی و عقلانیمو بگیره و نذاره توی مواقع حساس درست تصمیم بگیرم....!!!

من با خیلی از آقایون در ارتباطم بخاطر رشتم که مهندسی برق هستش ( یک رشته ی کاملاً مردونه) و از روابط اجتماعی بالایی برخوردارم و همین طور خیلی راحت از کسی خوشم نمیاد...

و گفتم این آقا در قبالی کاری که برای من انجام دادن حق الزحمتشونو گرفتن...!! پس حتی این احساس از روی دین و حق بگردن بودنو وابستگی شخصیتی و .... نیست.

نه اشتباه برداشت نکنید.....!!! من اتفاقا با پدرم توی امر ازدواج خیلی راحتم.... حتی خیلی صمیمانه میشینیم با خونواده راجع به خواستگاری که رسمی میاد خونه صحبت میکنیم.

و نظراتمونو بهم میگیم... و پدرم از دید مردونه و جامعه و اقتصادی آقای خواستگارو بررسی میکنه و مادرم از لحاظ اجتماعی و فرهنگی و شخصیتی و مذهب و ایمان... و حتی برادر کوچیک ترم هم نظرشو میده و از دید اون هم بررسی میکنم....

ولی این مورد فرق میکنه...!!! من بیام به پدرم بگم که خودم از یکی خوشم اومده و بیایم کاری کنیم که رفت و امد بیشتر باشه راستش یکم برام سخته... گفته بودم دختر مغروری هستم و شایدم همین غرورم اجازه نمیده بهم....!!

از meinoush عزیزم ممنونم بابت وقتی که برای من گذاشتی...

و از همه ی دوستانی که بمن لطف داشتن و نظراتشونو برام نوشتن و منو راهنمایی کردن واقعا ممنونم.

و نتیجه کلی که گرفتم اینه که فعلا باهاش یک مدت خودم درارتباط باشم و سعی کنم در عین حال که باهاش رسمی برخورد میکنم ولی توی هر برخوردی یک موضوعی رو پیش بیارم و راجع بهش نظرشو بپرسم غیر مستقیم و خودمم نظرمو بگم...

مثلا دیشب راجع به کار در عسلوی باهم صحبت کردیم و خیلی محترمانه من نظرمو بهش گفتم چون دنبال کاری ثابت با درآمد بالاتری هستش...!!

و انشاءا... دنبال راه حلی هستم که بتونم به یک بهونه ای سر یک موضوعی به جای اینکه من برم خونشون ایشونو دعوت کنم بیاد خونمون هم کارمو انجام بده و هم بگم بیاد پدرمو از نزدیک ببینه....

فعلا تا همین جا فکر میکنم کافیه... امیدوارم خودش زودتر پیش قدم شه و منو راحت کنه...

من محدودیت پست دارم اگر نتونستم جوابتونو بدم همین جا ازتون عذر خواهی میکنم.... ولی از راهنماییتون بهره میبرم و واقعا از همگی ممنونم...
    ویرایش توسط asal2013 : دوشنبه 15 دی 93 در ساعت 18:06

2. 4 کاربر از پست مفید asal2013 تشکرکرده اند .

parsa1400 (شنبه 20 دی 93), zolal (چهارشنبه 17 دی 93), شیدا. (دوشنبه 15 دی 93), صبوری (دوشنبه 15 دی 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)