سلام.
به همدردی خوش اومدی.
سیانول؟ خودکشی؟ !!! میخوای داستان زندگیمو تعریف کنم بری با کله خدا رو شکر کنی؟؟؟؟ من خودم کنکور رو بالا پشت بوم خونمون خوندم چون خونمون جا نداشتیم :) تو سرما و زیر
برف!!! . دانشگاه خوبم قبول شدم. هر روز با یه ساندویچ چون هیچ کس رو نداشتم برام غذا درست کنه!!! راستی مدرسه و معلمام مزخرفترین تو دنیا بودن!!!!
ببین از منی که تجربه ی کنکور و دانشگاه دارم بپرسی بهت میگم روزی نیم ساعت درس بخونی اما هر روز بخونی صددرصد دانشگاه روزانه تو یه شهرستان قبول میشی.
حالا اگه روزی 2 ساعت بخونی یه دانشگاه بهتر و اگه بتونی روزی فقط 4 ساعت بخونی تو یه دانشگاه تو تهران قبول میشی. مونده به تلاش خودت نه معلمات و هم کلاسیات و ناظم و ...
در مورد اینکه خوابت نمیاد و حرفایی که زدی روزاتو هدر نده حتما به پدر یا مادرت شرایطت رو توضیح بده و اگه اونا پایه نبودن حتما حتما خودت به دکتر مراجعه کن. خیلی ها این کارو میکنن و
مثل گوسفند میشینن درس میخونن.
فکر نکن بقیه راحتن. یکم استرست زیاده. من نمیتونم اینجا اسم قرص بنویسم اما اگه بری دکتر با دوز پایین و ترکیبی بهت قرص میده شب ساعت 11 مثل خرس میخوابی و ساعت 6 شاد و
خوشحال از خواب بیدار میشی و روزی 7-8 ساعت درس میخونی. سر موقع اشم گرسنه ات میشه. نگران وزنتم نباش. خودتم با کسی مقایسه نکن فقط خودتی که رقیب خودتی!!!
اگه تونستی به خودت و استرست غلبه کنی اون روز نه تنها تو کنکور بلکه تو همه چی پیشرفت میکنی. پس یادت باشه اگه ذهنت گولت میزنه که نمیتونی حرفشو گوش نده. با خودت لج کن
و پیشنهاد میکنم برو کتابخونه.
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)