کنکور اخره هفته ی ایندست ۵ماه از همه چیم زدم اما الان مطمئنم همه چی یادم رفته و تسلطس ک بایدو ندارم
وضعیته تحصیلی خیلی بد معدله پایین ک ی ترمی ک برام مونده باید جبرانش کنم نمیدونم چقدر خاهم تونست برسونم معدلمو برای گرفتنه مدرکم ینی خیلی خیلی بد
مدرکو میخام ک اعتماط بنفس بده ک دیدی بالاخره موفق شدی توام ارشد داری میگیری صد در صد کارم پیدا خاهن کرد با مدرکش ولی اصل دلخوشیش ک تونستم منم مدرکشو بگیرم
علاقهی شدیدی ب نقاشی و هنر دارم همیشه هم توش موفق بودم ولی خب شرایطه مالی خانواطه اجازه نطاط ادامش بدم و با استاد بحدی ک باید برسرنمش نشد و بعدم درسو دانشگاه باعث شد کلن بزارمش کنار خیاطی بلدم تقریبن اکثره کارایه هنری از دستم بر میاد ولی شرایطشو نداشتم برم تخصصی دنباله هیچ کدوم
کلاس نه نه وسع مالی خانواده اجازه میده نه اجازه ی رفتنشو دارم ی ماه دعوا کردم ک کلاسای فنی حرفه ایرو برم نزاشتن گفتن میدونی کجااس من ک نمیتونم ببرم بیارمت هر روز چجوری میخای بری :( و بعدش دعوا ک تو چقد اذیت میکنی از دستت ال،شدمو بل شدم
والا فعلن برنامه اقتصادیه خاصی ندارم چون نه مدرکه لیسانسم دستمه نه ارشدم مشخص نه تخصصی ک بهش تکیه کنم منتظرم مدرکمو بگیرم شاید با پارتی ی جا کار کنم شااید و شبکه رو تخصصی تر دنبال کنم بشه کارو هنرم در اینده زیره سایه ی در امده شخصیم البته
خاستگاره ی جا تو ی جشنی همو دیدیم پسندیدیم با واسط پرسو جو کرده بود ک نظره من چیه و فعلن برگشته لندن برا جم کردنو کارا و مدارکش نمیدونم اصن بشه یا نه چون هیچ شناختی نداریم از هم و من اعتماد بنفسه رویا رویی با ایشونو اصلن ندارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)