نقل قول نوشته اصلی توسط salehe92 نمایش پست ها
سلام

شما گفتید که ترم 5 را تمام کردید و 6 را اغاز کردید. و تا حالا تقریبا 40 واحد پاس کردید. بفرمایید دقیقا چند واحد؟ و ایا واحدهای ترم 5 را هم حساب کردید؟
ببینید شما می فرمایید که 10 نیمسال. یعنی 10 ترم. و با محاسبه ترم 6 که الانه، شما 5 ترم وقت دارید.
خب اگه 40 واحد تا حالا کلا پاس کرده باشید و این ترم هم مشروط بشید باز هم می تونید ادامه بدید.
این ترم به دلیلی مشروطی 14 واحد بر می دارید و در 4 ترم دیگه هم هر کدام 20 تا و میشه 80 تا.
و کلا میشه 94+ 40= 134
و برای لیسانس باید 140 واحد بردارید. پس 6 واحد باقی می مونه و انهم تابستان بر می دارید.
پس جای نگرانی نیست. هست؟؟؟
اگر هست, میشه بفرمایید چیه؟ امکان داره بفرمایید چرا بی حوصله و بی انگیزه هستید و چرا تمرکز ندارید؟
بله با واحد های ترم پنج هم حساب کردم

نقل قول نوشته اصلی توسط love less نمایش پست ها
درود در حلقه ای بی نهایت
با فراخوانی تابع امید
و ارسال رشته موفقیت به عنوان خروجی برای تو دوست عزیز.

سلام

دوست عزیزم ، مساله ات انچنان که عنوان میکنی لاینحل نیست. امیدوارم راه حلی که میدم واست مفید واقع بشه.

اولا بگذار سنگ نظرم رو باهات وا بکنم : ببین تهش نمیشه. بیشتر از این که نیست. خب چی میشه؟ یعنی توی جوون با این همه قدرت و استعداد و توانایی های نهفته ، به همین یه مورد داری می بازی؟ نه نمیتونم قبول کنم.

سربازی :
فکرشو نکن. دوسال عمرت که هدر میشه. تو بیشترش نکن. بذار فقط دوسال باشه. اگه دانشجو نبودی میگفتم اول سنگ سربازی رو رد کن که جلوی ایده ها و موفقیت هات رو میگیره.
ممنون دوستان واقعا حرفاتون قوت قلب میده به ادم
اینم جواب کلیم به شما دو دوست عزیز
ببنید گفتم که من هیچ سرمایهای ندارم اگه داشتم حتی امکان داشت همون اول قبل دانشگاه سریازی رو میرفتم چرا چون اگه پول بود چند میلیون صرف یادگیری خصوصی با کسایی میکردم که هیچ وقت توی کلاسا بدست نمیاوردم اون سطح دانشو
همون جور که گفتم 23 سالم شده چند روزه
به فرض من در 25 سالگی دانشگاه تموم کردم و تا 27 سالگی هم سربازی یعنی به نطر شما چقدر وقت دارم سرمایه ای جمع کنم واسه یه زندگی عملا بهترین سالهای عمرمم از دست رفته
در مورد معافی هم متاسفانه نه هیچی فقط یه مورد شما در مورد معافیت رهبری چیزی نمیدونید
خوب همین فکرا رو در مورد اینده ای که هیچی توش نیست میکنم نسبت به همه چیز بی توجه میشم زبان انگلیسی هم یک ساله وقتمو گذاشتم دارم یاد میگیرم ولی توی شرایطی که این بحران ذهنی داره منو ...