نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
ما نظرمان را بیان کردیم این شمایی که باید تصمیم بگیرید آشنایی محدود یعنی چی؟اینکه توی یک شهر هستید خیلی خوبه باید دید آیا ایشون قصد ازدواج کردن دارند یا اینکه امکاناتش را دارند یا خود شما اصلا معیاری برای انتخاب شریک زندگیتان دارید؟آیا آمادگی لازم برای تشکیل یک زندگی مستقل را دارید؟

اینکه آشنایی خیلی مختصر و محدود باشه خیلی خوبه ولی بهتره زیر نظر دوتا خانواده باشه و بقول معروف رو باشه رابطه پنهانی به هیچ عنوان توصیه نمیشه و به ضرر شماست.ما میتوانیم با واژگان بازی کنیم ولی نتیجه اش فرقی نمیکند همان میشود.

اگر شناخت دوطرف بصورت کلی باشه این خوبه ولی ادامه دادنش درست نیست.مقالات بالا را لطفا مطالعه کنید مخصوصا
ما قصدا و عمدا چنین روابط عاشقانه ای رو تخریب می کنیم!!!!

تا بهتر متوجه منظورمان بشوید.

میشه یکم در مورد خودت و معیارهایی که داری بیشتر بنویسی تا بهتر و بیشتر با شما آشنا بشویم؟
گفتم روابطم محدوده ،یعنی زیاد با ادمها رابطه برقرار نمیکنم و منزوی هستم ،نه اشنایی محدود
میشه پس یکی به سوال من جواب بده که چطوری میشه با انسانهای خوب و مناسب رابطه برقرار کرد؟ و اشنا شد ؟من
البته شناخت زیادی از ازدواج هم ندارم ، معیارم هم اول سلامت اخلاقی و پایبندی به اصول مذهبی تا حد مشخص هست ، دست کم در حد خودم تحصیل کرده باشه و ظاهرا هم به دلم بشینه ،مادی خیلی ادمی نیستم که دنبال سفرهای انچنانای یا از هرچیزی در سطح خیلی بالا باشم ،البته در اول زندگی ،وگرنه باید اهل کار باشه و بتونه گلیم زندگیشو بعد از چندسال بالا بکشه
و سوال دیگه ایا همه پسرهای خوب و مناسب از طریق سنتی و خانواده هایشان ازدواج میکنن؟ ازدواج سنتی ؟ با اینجور ادمها چه جوری میشه اشنا شد ؟