سلام
من با نظر خارپشت موافقم.... ضمن اینکه شما به تکانی بیش از یک دلداری ساده نیاز دارید . یک تکان اساسی که اساسی به خودت بیای. درمورد شما چیزی که به شخصه نظر منو جلب
کرد تمایل زیادت به اینه که اگر یک کاری خواستی و نشد به زمین و زمان شکایت کنی .
اگر قانون جذب رو بشناسید و بخوایم یه قانون دقیقا عکس قانون جذب مطرح کنیم ،من اسمشو میذارم قانون دفع! شما دقیقا دارید مطابق این قانون حرکت می کنید.یعنی هرچی که باید رو
دارید دفع می کنید از خودتون.نمیدونم به این موضوع آگاهید یا نه ؟
شما ازینکه به خودتون سرکوفت بزنید لذت می برید،برای این کار از هروسیله ای استفاده میکنید! حتی تماس اتفاقی یک دوست هم میتونه شمارو در هرچه زودتر رسوندن به هدفت که
همانا توجیه ناکامیه مفید باشه . توجیه ناکامی می دونی چه لذتی داره؟لذتش اینه که هرگونه تلاش نکردن بیشتر،فکر نکردن بیشتر،و عدم تغییر اساسی درساختار زندگیتو توجیه میکنه...
اینجوری خیلی شیک و تمیز راه حل مشکلاتت پیدا میشه: بدشانسی،پارتی،..لازم نیست بازم برات بگم ، کافیه هرروز بری سوار تاکسی بشی یا میون مردم بچرخی تا برات کتاب ها از
علل ناکامیشون بگن و سکون خودشون رو توجیه کنن...نه به این علت که من و تو ازون آگاه شیم...فقط به این دلیل که تایید ما از وجود مشکلات لاینحل در جامعه و... به سکون و بی حرکتی
اونا مهرتاییدی میشه و درنتیجه اونا راضی ترمیشن از این حالت و بارضایت بیشتر هرروز درجا می زنن.
نه که توی جامعه مشکل نیست،پارتی نیست،بی پولی نیست...نه ولی مهمه که خودت بدونی دنبال چی هستی؟؟
دنبال راه حل هستی؟ یا دنبال راهی برای توجیه ناکارآمدی خودت؟؟ به این مساله جدی فکر کن...ببییینننن فقط جدی فکر کن ....همین

علاقه مندی ها (Bookmarks)